DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

“HEDEFİMİZ İSTİHDAM VE ÜRETİM OLMALI”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kentin işsizlik sorununu bitirmek için seferber olduklarını ve bunun sigortası olduklarını söyledi.

“HEDEFİMİZ İSTİHDAM VE ÜRETİM OLMALI”
REKLAM ALANI
13.08.2023 11:03
113
A+
A-

‘Bütün firmalarımızın ve iş adamlarımızın hedefi istihdamı artırıp üretim yapmak olmalıdır. Üretirsek başarılı olur ve hep birlikte kalkınırız’ diyen Nasıroğlu herkese çağrıda bulundu. Fernas Şirketler Grubunun Türkiye’nin ve Dünyanın sayılı şirketleri arasında olduğunu, yeni dönemde istihdama yönelik projeleri hayata geçireceklerini belirten Nasıroğlu, Ar-Ger Merkezinin bu alanda önemli bir adım olduğunu belirtti.

“AR-GE MERKEZİMİZDE PROJE GELİŞTİRELİM”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu; “Gelin hep beraber Batman’da uzun yıllar hizmet edecek, istihdam yaratacak ve ihracat yapabileceğimiz bir proje gerçekleştirelim’ dedik. İstikrarlı olsun ve uzun vadeli olsun dedik. Bizim 2003 yılında hayalini kurduğumuz proje bugün beş yüz kişiye istihdam yaratıyor. Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir fabrika, bir tesis haline geldi.  O sıcaklık ve ortaklık ruhu hiçbir zaman da kaybolmadı. Bugün hayata geçirdiğimiz projenin taçlandırılmasıyla ilgili güzel bir AR – GE merkezimizin açılışını yaptık. Bu da beni son derece mutlu ediyor. Bizim artık katma değeri yüksek, kendi ürünlerimizin ve düşüncelerimizin hayata geçirilmesi ve bunun kendi markamız ve patentimiz olarak piyasaya sürülmesi ile ilgili bölgenin ilk AR GE merkezi olması beni son derece mutlu ediyor. Ben Batmanlıyım diyen herkes artık istihdama ve üretime dayalı projeler üretmelidir. Devletimizin desteğiyle başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.