DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

RÜZGAR AİLESİNDEN SERKAN RAMANLI’YA DESTEK

İlimizin önde gelen ailelerinden Rüzgar ailesi 200 kişilik bir grupla Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretinde bulundu.

RÜZGAR AİLESİNDEN SERKAN RAMANLI’YA DESTEK
REKLAM ALANI
06.05.2023 12:00
369
A+
A-

İlimizin köklü ailelerinden olan Rüzgar ailesi desteklerini göstermek için kitlesel olarak HÜDA PAR sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline yürüyerek kendisine destekte bulunduklarını açıkladı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu ve Batman AK Parti Milletvekili adayı Serkan Ramanlı Rüzgar ailesini seçim lokalinde karşıladı.

Rüzgar ailesinin desteklerine olan memnuniyeti dile getiren Serkan Ramanlı, “Ankara’dan Batman’a geldiğimiz ilk gün yaptığım konuşmada bizi karşılamaya gelenlere ilk söylediğim ‘Em ê hev ın’. Doğrusu bu hepimizin söylemi. Bizler o söyleme, kendimize gelmediğimiz, birbirimiz sevmedikçe, kol kola girmedikçe ve gönlümüzü birbirimize açmadığımız müddetçe muvaffak olamayız. Bizim zaferimiz birlikteliğimizle gelir.” ifadelerini kullandı.

“BATMANLILAR OLARAK BİZLER İMAN EHLİYİZ”

Konuşmalarının devamında Ramanlı, “Hepimiz bu hedefe odaklanmamız lazım ve ‘Em ê hev ın’ dememiz lazım. Bu söylem bize bir slogan oldu. Bütün meydanlarda her vesilede bunları tekrarlıyoruz. Birbirimizin kardeşiyiz, aynı vatanın evlatlarıyız. İlk günde söylediğim gibi çok parti, çok aşiret var. Yalnız Batmanlılar olarak bizler iman ehliyiz. Hepimiz aziziz, alnı açık ve asiliz. Bunu da göstermemiz lazım. Söylemlerimizle, hal hareketlerimizle bunun ispatlamamız gerekir. Allah bu kardeşlerimizden razı olsun. Kardeşliklerini ispatlamak için bu gece buraya kadar geldiler. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.