DOLAR
32,3581
EURO
34,7002
ALTIN
2.391,12
BIST
10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
22°C
Batman
22°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

GENÇLİK PERSONELLERİ FİDAN DİKTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bütün birim personelleriyle Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde fidan dikime etkinliği gerçekleştirdi.

GENÇLİK PERSONELLERİ FİDAN DİKTİ
REKLAM ALANI
21.11.2023 09:13
123
A+
A-

GENÇLİK PERSONELLERİ FİDAN DİKTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bütün birim personelleriyle Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde fidan dikime etkinliği gerçekleştirdi.

İlk fidan dikimini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk yaparken, ardından Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin ve Şube Müdürleri fidan ekerek farkındalık yarattı. Her yıl kurum olarak fidan dikimi etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bunun devam edeceğini söyledi.

“FİDAN DİKME YAŞAM BİÇİMİ OLMALI”

‘Fidan dikmek ve yeşili korumak hepimizin asli görevi ve yaşam biçimi olmalıdır’ diyen İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Üniversitemizin Batı Raman kampüsünün ağaçlandırma alanında bütün personellerimizle birlikte fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Kurum olarak bunu geleneksel hale getirdik. Fidan dikimini ve çevremizi yeşillendirme geleneğini gelecek nesillere aktarmak ve onlara aşılamak hepimizin asli görevidir. Şimdi diktiğimiz ve daha sonra büyüyecek olan ağaçlarımız doğaya, şehirlere ve insanlığa çok büyük faydası var. Ağaçlar sera etkisi ile mücadele eder. Daha sonra havayı temizler, oksijen üretir, depremde ve afetlerden korur, enerji tasarrufu yapar, erozyonu önler, ekonomik fırsatlar yaratır, hayvanlar için barınak ve yuva görevi görür ve en önemlisi ise ağaçlar hayat kalitesini arttırır. Fidan dikimi hepimizin hayatında bir yaşam biçimi ve asli görev olmalıdır. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.