DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

KAMPIN TEMPOSU ARTTI…

“TPAO Batman Petrolspor, Kızılcahamam’da Başladığı Kampıyla Hazırlıklarını Sürdürüyor”

KAMPIN TEMPOSU ARTTI…
REKLAM ALANI
24.07.2023 09:29
139
A+
A-

TPAO Batman Petrolspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Takım, Kızılcahamam’da başladığı kamp programıyla birlikte güçlü bir şekilde sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamp sürecinde futbolcular, teknik ekip ve yönetim kadrosu bir araya gelerek, yeni sezonun hedeflerini belirlemek ve takımın uyumunu artırmak için yoğun çalışmalar yapıyor. Antrenörler, oyuncuların fiziksel ve taktiksel performansını en üst düzeye çıkarmak amacıyla özel çalışma programları hazırlıyor.

TPAO Batman Petrolspor’un başarılı performansı için büyük önem taşıyan bu kamp dönemi, takımın yeni sezona güçlü bir başlangıç yapabilmesi adına büyük bir fırsat sunuyor. Taraftarlar da heyecanla yeni sezonun başlamasını beklerken, kulüp yetkilileri de tüm tedbirleri alarak sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirme hedefinde.

Yeni sezon öncesi takımın durumu ve kamp sürecindeki gelişmeler merakla beklenirken, TPAO Batman Petrolspor’un kamp süreciyle ilgili tüm detaylar ve güncel haberler, spor severlerle paylaşılmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.