DOLAR
32,5073
EURO
34,8975
ALTIN
2.433,11
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

 “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır”

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır” dedi.

 “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır”
REKLAM ALANI
19.07.2023 09:34
169
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Batman’ın önemli ve toplumda yaygınlaşan uyuşturucu tehlikesi, uyuşturucu ile mücadele ve hırsızlık ile asayiş olayları konusu konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Ramanlı, uyuşturucu ile mücadelede emniyetin yaptığı çalışmalar ile birlikte uyuşturucuya bulaşmadan önce koruyucu önlemlerin de alınması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu ile mücadelede sadece emniyetin değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, müftülük, milli eğitim, gençlik spor il müdürlüğü, basın, hukukçular, emniyet ve siyasetin bir bütün olarak elini taşın altına koyarak bu mücadelede aktif olması gerektiğini ifade etti.

Gençleri ve çocuklarımızı bu illetten kurtarmanın öneminde değinen Ramanlı, “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır.” dedi.

Milletvekili Ramanlı’ya uyuşturucu, hırsızlık ve asayiş olayları ile bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kıraç, Ramanlı ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“İl Emniyet Müdürlüğüne yaptığımız ziyarette öncelikli konumuz uyuşturucu ile etkin mücadeleydi. Uyuşturucu ile mücadele programımızı sahaya yansıtmak adına tüm kurumlar ile kapsamlı bir çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Ayrıca halkımızın şikayetçi olduğu hırsızlık gibi diğer asayiş problemleri hakkında da sayın Müdürümüzden bilgi aldık. Batman’ımızın emniyet teşkilatından taleplerini ilettik. Uyuşturucu ile mücadelede işin sadece emniyette olmadığını da belirtmek zorundayım. Bizi ağırlayan Müdürümüz Sayın @KiracKoroglu46’na ve emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.