DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Dr. Canalp’ten selzedelere ziyaret

Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, selden zarar gören vatandaşlara hane ziyareti gerçekleştirerek ‘geçmiş olsun ziyaretinde’ bulundu.

Dr. Canalp’ten selzedelere ziyaret
REKLAM ALANI
28.11.2023 18:12
59
A+
A-

Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün de eşlik ettiği ziyaretlerde, ev hanımlarının ve çocukların ihtiyaçlarından oluşan hediye paketleri dağıtıldı. Selden zarar gören aileleri evlerinde ziyaret ederek onların dertlerini dinleyen Dr. Ayten Canalp ve beraberindekiler, ihtiyaç malzemeleri dağıttı.

“BELEDİYEYİ İLK GÜNDEN BERİ YANIMIZDA GÖRDÜK”

Kendilerine yapılan sürpriz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hane halkı: “Allah sizlerden ve valimizden razı olsun. İlk akşamdan beri canla başla çalıştınız. Evlerimiz her ne kadar selden etkilense de bizler o zararı pek hissetmedik. Çünkü Valilik ve belediyeyi ilk günden bu yana hep yanımızda gördük” ifadelerinde bulundu. Selin ilk gününde yaşadıkları duyguları Dr. Canalp ve beraberindekilerle paylaşan hane halkı, yapılan ziyareti anlamlı bulduklarını, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu gördüklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.