DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

ÖZPERK, KULÜP BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ASKF Başkanlığında kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

ÖZPERK, KULÜP BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
14.02.2024 09:20
3
A+
A-

ASKF Batman Şube Başkanlığında yapılan toplantıya ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Özaydın, kulüp başkanları ve idareciler büyük ilgi gösterdi. Kulüp Başkanlarına İl Müdürlüğünün yaptığı faaliyetleri, 2024 yılının hedeflerini, tesisleşme oranlarını, sporcu lisans sayılarını ve daha birçok konuda genel bir bilgi veren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk daha sonra kulüp başkanlarının taleplerini ve önerilerini dinledi.

“KULÜPLERİMİZİ ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ”

Batman Merkez ve ilçelerdeki bütün kulüpleri önemsediklerini ve sonuna kadar imkânları ölçüsünde desteklediklerini belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, amatör sporun önemine dikkat çekti. İl Müdürü Özperk; “Amatör kulüplerimizle yılın 12 ayı sürekli içli dışlıyız. Bize gelen bütün talepleri yerine getirmek için imkânlarımızı her zaman zorlamışız. ASKF ile sürekli irtibat halindeyiz. Özellikle Batman olarak tesisleşme alanında çok iyi durumdayız. 5 ilçemizde nizami futbol sahalarımız var. Merkezde de yeterli düzeyde sahalarımıza sahibiz. Buna rağmen Bakanlığımız nezrinde yeni tesislerin kentimize kazandırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz Önümüzdeki süreçte bütün beldelerimize de nizami futbol sahaları kazandırmaktır. 7’den 77’ye herkesin spor yapması için çabalıyoruz. Alt yapılarımıza daha çok önem vermeliyiz. Kulüp Başkanlarımızın ne kadar fedakârlık yaptıklarına şahit oluyorum. Sizler insanlık ve spor adına büyük bir iş başarıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.” diye konuştu. Toplantıda hazır bulunan ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ise, amatör takımların maddi sıkıntılarını, malzeme sorununu, antrenmanlar ilgili yaşanan sıkıntıları, sağlık, ulaşım, ışıklandırma ve daha birçok konuda İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e taleplerini yenileyerek, gösterdiği üstün çabadan dolayı da teşekkür etti. Yapılan toplantı soru cevap ve hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.