DOLAR
32,5044
EURO
34,9180
ALTIN
2.431,84
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

KOOPERATİF BAŞKANI, HANİFİ EKREMOĞLU OLDU

SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına, önceki seçimin kazanılmasında büyük katkıları olan Hanifi Ekremoğlu getirildi.

KOOPERATİF BAŞKANI, HANİFİ EKREMOĞLU OLDU
REKLAM ALANI
09.07.2023 15:21
158
A+
A-

Genç iş insanı Hanifi Ekremoğlu Osmanlı Cafe’de yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Başkan Ekremoğlu, kooperatifin, esnafların ve Batman halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

“BAŞKANIN KIRKINI BEKLEDİK”

“Kooperatif olarak önceki Başkanımızın vefatından dolayı, yeni bir yönetim ve Başkan ile karşınızdayım. Görevi boyunca merhum Kooperatif Başkanımız Sayın Şevki Taş,’ın sayısız üstün hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, saygı ve özlemle anıyoruz. Mekânı cennet olsun.“ şeklinde konuşan SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu; “Saygımızdan dolayı Başkanımızın 40. gününden sonra arkadaşlarla Yeni Başkan ve yönetimimizle karar alıp, sizlerle bir araya geldik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla her zaman söylediğimiz gibi; “Biz bu Kooperatifin sadece emanetçileriyiz. Bu Kooperatifin gerçek sahibi önce esnaflarımız ve Batman halkıdır.” diye konuştu.

“KAPIMIZ HERKESE SONUNA KADAR AÇIKTIR”

“Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Ulaşılması güç değil, kolay ve şeffaf olacağız.” diyen Başkan Ekremoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Esnaflarımız en ufak bir sıkıntısında çekinmeden bana ulaşmasını isterim ve beklerim. Kapım daima onlara açık olacaktır. Şartları ve imkânı olan bütün esnaflarımızın kredi çekmeleri konusunda gereken kolaylığı gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz. Amacımız Devletimizin esnaflarımıza sunduğu imkânları, esnaflarımızın işlerini genişletmelerinde kullanmalarını sağlamaktır. Bankalara oranla daha düşük ve uzun vadeli kredi imkânlarıyla odamız bütün esnaflarımızın can suyu olmuştur. Bizlerde esnaflıktan geldiğimiz için esnaflarımızın bütün sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu toplantı ani ve hızlı oldu. Süreç içerisinde kooperatif projelerini, hedeflerini belirli aralıklarla sizlerle paylaşacağız. Biz birçok kooperatif yönetimlerinden görev almış tecrübeli arkadaşlarımız ile esnamıza daha iyi hizmet etme yolunda emin adımlarla devam edeceğiz. Kooperatife gelen her esnafımın beni görüp sorunu ve derdini isteğini dinlemeye çayımı içmeye beklerim bunu özellikle belirtmek isterim.”

“HEPİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Başkan Ekremoğlu; “Hep birlikte kentimizin kalkınması, esnafımızın güçlenmesi, istihdamın artması, esnaflarımızın üretimde söz sahibi olması için hepimize büyük görevler düşüyor. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Allah’ın izniyle burada en büyük görev siz değerli basın mensuplarına düşüyor. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.