DOLAR
32,4721
EURO
34,8697
ALTIN
2.432,37
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“GELİŞİM GARAJINDA HOMOJEN EĞİTİM SİSTEMİ BAŞLIYOR”

Batman’ın kurumsal eğitim merkezlerinden olan Gelişim Garajı, yeni Eğitim ve Öğretim yılında LGS öğrencilerini ağırlayacak.

“GELİŞİM GARAJINDA HOMOJEN EĞİTİM SİSTEMİ BAŞLIYOR”
REKLAM ALANI
09.07.2023 15:17
156
A+
A-

Gelişim Garajı Müdiresi İrem Azizoğlu; “Kurumsal markalardan olan ve 2. Yılımızda daha büyük iddiayla merhaba dedik. Gelişim garajı plus segmentinde hizmet verecek olan kurs merkezimizin sistemini ele alıyoruz. Gelişim garajı plus markası ile ilimizde daha farklı bir sistem ve daha steril bir eğitim modeliyle hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“3. SINIFTAN 8. SINIFA”

Gelişim garajı Plus’un 3. sınıftan 8. sınıfa kadar farklı sınıf düzeylerinde farklı modellemelerle yeni bir eğitim vizyonu ortaya koyduklarını dile getiren Azizoğlu; “Sloganımız ‘homojen eğitim maksimum gelişim ve plus hizmet’ ile yeni sezona kayıt startını vermiş bulunuyoruz. 3. ve 4. sınıf düzeylerinde gelişim takip merkezimizle okul derslerindeki başarıyı arttırmak ve english club ile matematik club hizmetlerini vereceğiz. 5. ve 6. sınıf düzeylerinde plus bursluluk merkezimizle hem çocukları bursluluk sınavına hazırlayacağız, hemde gelişim takip merkezimizde okul derslerine takviye yapacağız.

  1. ve 8. Sınıfta ise merkezi sınav sistemine çocuklarımızı soru çözüm, deneme kulübü ve konu takviye sistemimizle hazırlayacağız.” dedi.

“EĞİTİM KURUMLARIYLA ARAMIZA MESAFE KOYUYORUZ”

“Merkezi koçluk, özel ders, etüt sistemimiz ile diğer bütün eğitim kurumlarıyla aramıza mesafe koyuyoruz.” diyen Gelişim Garajı Müdiresi İrem Azizoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bütün sınıf düzeylerinde özel dersi ve eğitim koçluğunu sistemimizin beyni ve kalbi olarak konumlandırıyoruz. Bu noktada özgün olmanın ayrıcalığıyla sizleri kayıt sürecimizde kurumumuza davet ediyoruz.

Homojen eğitim olanağı için sistemlerinden YKS’yi kaldırdık.” Azizoğlu, Batman’da tek kadın müdiresi oldukları için çocuklarla daha çok ilgileneceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.