DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

MALABADİ’YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Batman’da gelişmekte olan ‘Bilek Güreşi’ spor dalına Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, müsabakalar için masa desteğinde bulundu.

MALABADİ’YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ
REKLAM ALANI
25.12.2023 11:23
6
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat ve Spor uzmanları, Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Atmalar’ı ziyaret ettiler. Teşekkür amaçlı gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Atmalar, her zaman sporun hizmetinde olduklarını söyledi. ‘Bilek Güreşi’ yarışmalarına bu yıl onlarca okul ve yüzlerce sporcunun katılım sağladığını belirten Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat; “Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Batman için büyük bir nimettir. İlimizde yapacağımız il, grup ve Türkiye finallerinin yapılacağı müsabaka masalarında bize yardımcı oldular. Kurum olarak sportif, kültürel, sanatsal ve mesleki olarak destekte bulunan herkesin yanındayız. Sayın Müdürümüz Osman Atmalar’ın duyarlılığı bizleri son derece mutlu etti. Bilek Güreşi branşını Batman’da hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.