DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

ALO TEVŞO’DAKİ KASAPLAR ‘KAÇAK KESİME HAYIR’ DEDİ…

VALİ EKREM CANALP’IN KAÇAK ETLE MÜCADELE ÇAĞRISINA İLK DESTEK ALO TEVŞO ESNAFLARINDAN GELDİ…

ALO TEVŞO’DAKİ KASAPLAR ‘KAÇAK KESİME HAYIR’ DEDİ…
REKLAM ALANI
11.11.2023 15:00
102
A+
A-

VALİ EKREM CANALP’IN KAÇAK ETLE MÜCADELE ÇAĞRISINA İLK DESTEK ALO TEVŞO ESNAFLARINDAN GELDİ…
ALO TEVŞO’DAKİ KASAPLAR ‘KAÇAK KESİME HAYIR’ DEDİ…
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın kaçak et kesimine karşı başlattığı mücadeleye ilk destek, Alo Tevşo pazarında hizmet veren 15 kasap esnafından geldi.
Daha önce kendi imkânlarıyla evlerinde, bahçelerinde ve farklı noktalarda kesim yaptıklarını belirten kasap esnafları, İvme Et’in sağladığı imkânlardan sonra Mezbahane’ye dönüş yaptıklarını söylediler. İvme ET Entegre Tesislerinde hayvan kesimine başladıktan sonra iş yüklerinin hafiflediğini ve kazançlarını arttığını belirten Sercan Kasap’ın Sahibi Sercan Solak bütün meslektaşlarını İvme Et Tesislerinin verdiği hizmetten dolayı mezbahane’ye davet etti.
“SAĞLIKLI ET, SAĞLIKLI KESİMLE OLUR”
Halkın sofrasına gelen etlerin mühürlü ve veteriner kontrolünden mutlaka geçmesi gerektiğini ifade eden Batmanlı Kasap esnafları şunları söyledi; “Amacımız Halkımıza güvenilir ve sağlıklı etlerin ulaşımını sağlamaktır. Buda bu işin uzmanları olan veterinerler ve Tarım İl müdürlüğünün kontrolünde bulunan İvme Et Entegre tesislerinde mümkündür.”
“MÜHÜRSÜZ ET SAĞLIKSIZ VE KAÇAK ETTİR”
‘Mühürsüz et sağlıksız ve kaçak ettir’ diyen Sercan Kasap’ın sahibi Sercan Solak ve Alo Tevşo Esnafları, “Bugün itibariyle Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimizin Ekrem Canalp’ın kaçak et ile mücadele çağrısına Alo Tevşo esnafları olarak destek veriyoruz. Etlerimizi hijyenin ve kalitenin adresi olan İvme Et Entegre tesislerinde yani mezbahane’de kesiyoruz. Bu aynı zamanda iş yükümüzün hafiflemesinin, yanı sıra kazancımızında artmasına neden olmuştur. Artık gönül rahatlığıyla daha önce olduğu gibi şimdide daha güvenilir etlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Amacımız halkımızın sofralarına kaliteli etin en uygun fiyata gitmesini sağlamaktır. Batman genelinde bütün meslektaşlarımıza çağrımız kaçak et kesiminden vazgeçerek, İvme Et Entegre tesislerinde kesmeleridir.” diye konuştular.
ESNAFLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Alo Tevşo esnafları adına konuşan Sercan Kasap’ın sahibi Sercan Solak, başta Vali ve Belediye Başkan vekili Ekrem Canalp’a, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar’a, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a, Tarım İl Müdürü Mustafa Şanverdi’ye, Belediye yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.