DOLAR
32,3717
EURO
34,7544
ALTIN
2.413,87
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
23°C
Batman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

“ÖĞRETMENLİK, DÜNYANIN EN SAYGIN MESLEĞİDİR”

“ÖĞRETMENLİK, DÜNYANIN EN SAYGIN MESLEĞİDİR”
REKLAM ALANI
23.11.2023 08:58
63
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk;

“ÖĞRETMENLİK, DÜNYANIN EN SAYGIN MESLEĞİDİR”

’24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bir kutlama mesajı yayınladı.

‘Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir.” diyen İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününün, tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor ve kendilerini yürekten kutluyorum. Öğretmenlik mesleğinin malzemesi insandır. Onlar bulundukları her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatırlar. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştirirler. Öğretmenlerimiz bu kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımızı, gençlerimizi ve öğrencilerimizi spora ve spor tesislerimize yönlendirmeleridir. Çocukların en az bir dalda lisanlı sporcu olmaya teşvik etmelerini rica ediyorum. Sporun yanı sıra onlara düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmelerini de istiyoruz. Onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven, bireyler olarak yetiştirmeleridir. Öğretmenlerimizin ülkemizin her köşesinde; çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediklerinden ve yetiştirdikleri her öğrenciye bu bilinçle yaklaştıklarından hiç şüphemiz yoktur. Tutuşturdukları eğitim meşalesi ile dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edecekler. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.