DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

AKÇAY, GENÇLERİN HAYALLERİNİ YIKTI

Batman Petrolspor’un TPAO’ya devredilmesinin ardından umutlanan sporseverler, bu kez yerli futbolcuların üzerini çizen Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay engeline takıldı.

AKÇAY, GENÇLERİN HAYALLERİNİ YIKTI
REKLAM ALANI
30.07.2023 09:00
219
A+
A-

Ankara Kızılcahamam’da yapılan 10 günlük kampta, transfer edilen birçok futbolcudan daha iyi performans gösteren Batmanlı gençlere bir teşekkür bile çok görüldü. Başta kampın yıldızlarından Ahmet Daş olmak üzere, Yasin Orak ve diğer Batmanlı sporculara, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, teşekkür etme nezaketinde bile bulunmadı. Gençlere kapıyı göstermek için gönderdiği Genel Kaptan Hayrettin Aktan ise kendilerinin yapacak bir şeylerinin olmadığını ve hocanın kararını Batmanlı gençlere tebliğ ettiğini söyledi. Akçay’ın bu tavrı Batman spor camiasında sert tepkiyle karşılandı.

YÖNETİM SESSİZ KALIYOR

Kadroya alınmayı hak eden Batmanlı gençlere sahip çıkmayan Petrolspor Yönetimine ise spor camiasından büyük bir tepki var. Yöneticilerin sessiz kalmasına bir anlam veremediklerini belirten Batmanlı Sporseverler; “Eğer Batmanlı büyüklerimiz geçen yıl onursuz bir şekilde kümede kalmayı tercih etselerdi, bu takımı kümede bırakırlardı. Ancak düşsekte onurumuz ve şerefimizle düşelim denildi. Biz paralı şampiyonluk değil, onurlu ve şerefli bir şampiyonluk istiyoruz. Hocanın transfer ettiği birçok sporcunun keyfi olarak sipariş üzerine alındığını çok iyi biliyoruz. Boş kâğıda imza atmaya hazır onurlu ve şerefli Batmanlı gençler ne zamana kadar sahipsiz kalacaklar. Geçen yıl Şanlıurfa maçında ilk 11’de 5 tane Batmanlı futbolcu oynasaydı, o çocuklar ölümüne de olsa takımı kümede bırakacaklardı. Paralı topçu seni ciddiye bile almaz. Parası kadar oynar. Ama Batmanlı topçu formayı onuru ve şerefiyle taşır. Bu yanlıştan acilen dönülmelidir. Batman basını, kamuoyu ve taraftar bu gençlere sahip çıkmazsa en büyük vebal onların boynundadır.” diye konuştular. Öte yandan Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay kendine yakın birçok sporcuyu milyonlarca TL karşılığında transfer ederek, Batman’lı gençlerin önünü kapattığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.