DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Köroğlu Kıraç’tan miting havasında aday adaylığı başvurusu

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, emniyet müdürlüğünden istifa ederek memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adaylığında bulundu.

Köroğlu Kıraç’tan miting havasında aday adaylığı başvurusu
REKLAM ALANI
22.11.2023 15:16
107
A+
A-

Göksun’da ilçeye bağlı köy ve merkez mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir kitleyle AK Parti Göksün İlçe Başkanlığına gelen Kıraç, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mustafa Akgül’e teslim etti.
Dosyayı teslim alan Akgül, aday adaylığı başvurusunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Daha sonra kalabalığa hitap eden Kıraç, “halka hizmet hakka hizmet” şiarıyla yola çıktıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarlarında Türkiye’ye her alanda çağ atlatıldığını söyleyen Kıraç, “Ne yazık ki bölgemiz bir ateş çemberi içerisinde. Yanı başımızda Irak ve Suriye’de yaşananları görüyoruz. Devlet olayı bırakıp bir terör örgütü gibi davranan İsrail’in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın koruyucuları olan Filistinli Gazzeli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği saldırıları görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında bu zulme karşı çıkan kimse ne yazık ki yok. Sayın Cumhurbaşkanımız her daim mazlumun sesi olmuş, zalimin de karşısında durmuştur. Son seçimlerde de ne yazık ki bu güruh yani yedi düvel Türkiye’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında birleşmişti. Ama hamdolsun ki rabbim o zalimlere fırsat vermedi. 80 milyon vatandaşımız Cumhurbaşkanına sahip çıktı. Nasıl ki o zorlu süreçlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadık Allah’ın izniyle bugünden sonra da yalnız bırakmayacağız. Bugüne kadar nasılsa bugünden sonra da tüm benliğimizle bu davanın bir neferi olarak çalışacağız.” Dedi.
Uzun yıllar devletin farklı kademelerinde çalıştığını belirten Kıraç, edindiği tecrübelerini belediyecilik hizmeti ile halka sunma gayreti içerisinde olduğunu söyledi.
Kahramanmaraş depremlerine değinen Kıraç, “Ne yazık ki Şubat ayında acı depremler yaşadık, binlerce canımızı yitirdik, binlerce kardeşimiz enkazlardan yaralı olarak çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli olarak sahada olması ve gelişmeleri an be an takip etmesi süreci hızlandırması ile yaralar hızla sarılmaya başlandı. Bizler de inşallah bu acıları dindirmeye, yaraları sarmaya devam edeceğiz. Bir daha böylesi acıları yaşamamak için altyapılarımızı güçlendirme yoluna gideceğiz, halkımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için en iyi şekilde belediyecilik hizmetlerini kendilerine ulaştıracağız.” Dedi
-“Birlikten kuvvet doğar”
Belediyeciliğin ekip ruhuyla güçleneceğinin farkında olduğunu vurgulayan Kıraç, “Belediyecilik hizmeti tek başına olacak bir hizmet yeri değildir. Geçmiş gelediye başkanlarımız, encümenlerimiz, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla bu süreci devam ettireceğiz. Allah’ın izniyle en iyi şekilde belediyecilik hizmetini kıymetli Göksunlu hemşehrilerime ulaştıracağız. Sadece yer altı değil yerin üstünü de inşallah güzelleştireceğiz, gençlerimize, kadınlarımıza yeni istihdam alanları yaratacağız, sosyal ve kültürel projelerimizi bir biri ardında hayata geçireceğiz.” Şeklinde konuştu.
Kıraç, konuşmasının ardından kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek ilçe başkanlığından ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.