DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

NASIROĞLU’NDAN TÜBİTAK ŞAMPİYONLARINA BURS

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında sosyoloji alanında birinci olan öğrencileri bursla ödüllendirdi.

NASIROĞLU’NDAN TÜBİTAK ŞAMPİYONLARINA BURS
REKLAM ALANI
16.06.2023 15:09
172
A+
A-

Nasıroğlu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde kurum müdürü Mahmut Kurtaran’dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

TÜBİTAK araştırma projeleri yarışmasında sosyoloji alanında birinci olan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerinden Büşra Öner, Mehmet Ali Gülbahar ve Hamza Görücü ile de bir araya gelen Nasıroğlu, ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, gençleri tebrik edip sohbet etti.

Gençlerle ilgili projelerin kendisini daha fazla heyecanlandırdığını ifade eden Nasıroğlu, şehirde büyüyüp başarı elde eden gençlerin Batman’ın ve ülkenin yarınlarına büyük katkılar sunacağına inandığını dile getirdi.

Başarılı gençlere burs vereceğini belirten Nasıroğlu, “Ülkemiz ve şehrimiz bu gençlerle geleceğe emin adımlarla koşacaktır. Bizler çok güçlü bir ülkeyiz ve önümüzde büyük fırsatlar var. Bu süreci akıllı, donanımlı gençlerle yakalayabiliriz. Gençlere yönelik yapılan yarışmalar da birinci olan ve derece elde eden öğrencilerimize destek vererek tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bugün de TÜBİTAK yarışmasında birinci olan öğrencilerimizle bir araya geldik ve kendilerine öğrenim hayatları boyunca burs sağlayacağız.” Dedi.

Nasıroğlu, öğrencilerin hayatına dokunabilmek ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için elinden geleni gayreti ortaya koyacağını sözlerine ekledi.

Öğrenciler ise verilen destekten ötürü duydukları memnuniyeti belirterek Nasıroğlu’na teşekkür etti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.