DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Sözcü yine hedef aldı, Ramanlı jet yanıt verdi!

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi gündemini HÜDA PAR üzerinden oluşturan Sözcü’ye HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’dan jet yanıt geldi.

Sözcü yine hedef aldı, Ramanlı jet yanıt verdi!
REKLAM ALANI
08.02.2024 15:19
8
A+
A-

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın Kürtçe seçmeli ders çağrısı sonrası, belli kesimler tarafından hedef gösterildi. Daha önce Batman Milletvekili Ramanlı’nın açıklamalarını çarpıtarak manşete taşıyan Sözcü Gazetesi bu kez de Ramanlı’yı bir okulda gerçekleştirdiği seçmeli ana dil çağrısı üzerinden hedef gösterdi. Ramanlı ise, Sözcü’nün ‘makbul Kürt siyasetçi tarifini’ yaparak yanıt verdi. Manşetinde Ramanlı’yı “Cumhuriyete darbe diyen HÜDA PAR’lı belediye başkan adayının okulda ne işi var” ifadeleriyle hedef gösteren Sözcüye, Serkan Ramanlı’dan cevap gecikmesi. Ramanlı sosyal medya hesabından Sözcü’ye şöyle cevap verdi:

“Sevgili Sözcü’m

Tabi senin sevdiğin makbul Kürt siyasetçi;

Ya çıkıp dağa davet etmeli
Ya düşüp cezaevine sürüklemeli
Ya da ihale ve kadro peşinde koşmalı.

Öyle diline, inancına, kültürüne, medeniyetine sahip çıkması senin işine gelmez.

Sinirden tırnaklarını yediğini biliyorum ama çatlasan da güzel Kürtçe’mize sonuna kadar sahip çıkacağız. Biliyorsun sağlığın benim için önemli. Varsa dilaltı haplarını, şeker ve tansiyon ilaçlarını sakın ha yanından ayırma çünkü yarın Cuma namazından sonra Kürtçe’miz için yürüyeceğiz ve orada göreceklerin kimyanı bozabilir. Ama emin ol sana da iyi gelecek. Bana güven.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.