DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

‘’BÜTÜN İLÇELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’’

MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, ilçe ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Başkan Çetin, İlçe ziyaretleri kapsamında, geçtiğimiz hafta Kozluk’taydı.

‘’BÜTÜN İLÇELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’’
REKLAM ALANI
11.12.2023 09:09
7
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin

‘’BÜTÜN İLÇELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’’

MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, ilçe ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Başkan Çetin, İlçe ziyaretleri kapsamında, geçtiğimiz hafta Kozluk’taydı.

Hasankeyf’ten sonra Kozluk ziyaretlerini sürdüren Çetin ve İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonunu Batman’ın en büyük ilçesi Kozluk’ta geçirdi. MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin Kozluk ilçesinde sırasıyla Kaymakam Ekrem Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Aytaç Karaoğlu, ilçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Belediye Başkanı Ayhan Eren, belde belediye başkanları ve üst düzey yetkilerle görüşerek, çeşitli temaslarda bulundu.

‘’İLÇELER, MERKEZDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNÜLEMEZ’’

İlçe ziyaretleri doğrultusunda temaslarını sıklaştıran Başkan Çetin: ‘’Sorunlarımızı kendi bölgelerinde görmek açısından memleketin her yerine koşma gayreti ve telaşı içerisindeyiz. Sağ olsunlar zaten Kozluk’taki yöneticilerimiz de her türlü özveriyi gösteriyorlar ve biz de çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Zira birçok noktada da onlarla mutabıkız. Onlar hizmet için hazır, biz de insanımıza hizmete aşığız. Bu maksatla da ilçelerimizi de çok önemsiyoruz. Çünkü ilçelerimiz, merkezden asla bağımsız düşünülemez.’’ diyerek, Kozluk temaslarını özetledi. MHP İl Başkanlığı’na yapılan yoğun ziyaretler arasında ilçe temaslarına da ilerleyen günlerde devam edeceği belirtilen Başkan Çetin’in görüşmeleri tamamladıktan sonra ayrıca sürpriz bir proje açıklayacağının da ilk sinyalleri verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.