DOLAR
32,3393
EURO
34,7863
ALTIN
2.389,22
BIST
10.235,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

HEDEP’TE İDDİALI İSİMLER BAŞVURUYOR

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi, Belediye Başkanlık başvurularının yanı sıra, Belediye Meclis üyeliklerine de iddialı isimler başvuruyor.

HEDEP’TE İDDİALI İSİMLER BAŞVURUYOR
REKLAM ALANI
10.12.2023 20:43
42
A+
A-

HEDEP’te yüzlerce tanınan ismin Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, onların arasında genç iş insanı Kamil Eripek’te yer alıyor.

“KAZANAN HALKIMIZ OLMALI”

Başvurusunu HEDEP İl Yönetimine teslim eden İş İnsanı Kamil Eripek, ‘Kazanan Batman olmalı, kazanan halkların kardeşliği olmalı ve kazanan hepimiz olmalıyız’ diyerek başvurusunun hayırlara vesile olmasını diledi. İş İnsanı Eripek; “Bizlerde bütün yurttaşlarımız gibi Batman Belediyesi Meclis Üyeliği için başvurumuzu yaptık.  Partimizin bütün birimlerinde ne zaman üzerimize bir görev düşmüşse yapmışız, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse, Belediye Meclis üyeliği adaylığımız gerçekleşir ve Mecliste söz sahibi olursak, bu kentin ve halkımızın geleceği için elimizden geleni yapacağız. Batman halkı yıllardan beri bütün hizmetlerden yoksun bırakıldı. HEDEP ile yeniden Batman şiarıyla, yeni bir döneme gireceğiz. “ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.