DOLAR
32,5287
EURO
34,8161
ALTIN
2.444,87
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“DUBLE YOL KISA ZAMANDA BİTECEK”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Batman Hasankeyf arasında başlanan duble yol çalışmalarını inceledi.

“DUBLE YOL KISA ZAMANDA BİTECEK”
REKLAM ALANI
18.11.2023 21:53
73
A+
A-

“DUBLE YOL KISA ZAMANDA BİTECEK”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Batman Hasankeyf arasında başlanan duble yol çalışmalarını inceledi.

Bakan Uraloğlu, yüklenici firma sorumlusu Abdurrahman Aydiş’den yolun  seneye yazın bitirileceği sözünü aldı. Uraloğlu, burada yaptığı açıklamada, geçmişte başladıkları yolun 9 kilometrelik kısmının kaldığını anlatarak, 9 kilometrelik kesimi de en kısa zamanda bitireceklerini bildirdi. Mevsim şartlarının el verdiği ölçüde çalışmaların devam edeceğini aktaran Uraldoğlu, şöyle devam etti: Bu sene için mevsim şartlarının müsaade ettiği bütün günler çalışacağız. Firmamız bütün hazırlığını yapmış, asfalt plentini kurmuş. Dolayısıyla bu seneden ne kurtarabilirsek onu yapacağız. Önümüzdeki sene içerisinde de yaz aylarında buranın tamamen bitirerek trafiğe açılmasıyla ilgili yüklenici firmamızla da konuştuk. Sizler de buna şahit oluyorsunuz. Inşallah önümüzdeki sene burayı bitirerek yoğun yerleşimin olduğu, Batman’ın imar sınırları içerisinde kalan kesimi trafiğe açmış olacağız. Yine bu proje içerisinde organize sanayi bölgesinin 6.2 kilometrelik bir bağlantısı var. Oranın da sıcak asfaltı var. Yine önümüzdeki senenin içerisinde burayı bitirdikten sonra orayı da bitirelim diye gayret etmiş olacağız”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.