DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

“SASON’U İSTİHDAM VE TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

“SASON’U İSTİHDAM VE TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ”
REKLAM ALANI
17.02.2024 23:03
28
A+
A-

Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar;

“SASON’U İSTİHDAM VE TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından belediye hizmetlerinin yanı sıra, turizm faaliyetlerine ve istihdam projelerine de ağırlık vereceklerini söyledi.

“TÜTÜN TEKRAR EKİLECEK”

Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar; “Bir zamanlar tütünü ile meşhur olan ilçemiz, tüm gelirini tütünden karşılıyordu. Ancak Dünyanın en iyi tütünün yetiştirildiği Sason’umuzda maalesef yok olmayla karşı karşıya kaldı. Sadece bal, ceviz, çilek, böğürtlen, ipek böcekçiliği ile ön plana çıkması yeterli değildir. Tütünümüzü, istihdamı ve turizmini canlandıracağız. Mereto’yu Türkiye’de değil, dünyaya tanıtacağız. Sason Mezopotamya’da birçok medeniyete başkentlik yapmış, doğa yapısı ve tarihiyle önemli bir merkezdir. “ dedi.

“İSTİHDAM PROJELERİMİZİ GENİŞLETECEĞİZ”

Batman’ın güzide ilçelerinden Sason’un istihdam konusunda yeterli seviyede olmadığını belirten Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar, yeni yatırımcıların bölgeye gelmesi için girişimlerde bunulacaklarını söyledi. ‘Sason’umuzun kaybedecek 1 günü bile yoktur’ diyen Başkan Adayı Cuma Uçar; “Uzun istişareler ve değerlendirmeler sonucunda bölge halkımız tekrar siyasete girmemi istedi. Bizlerde gösterilen büyük desteğin ardından hizmet etmek için aday olduk. Batıya göçü durdurmak için iş insanlarımızı, kurumsal firmaları ve yeni iş sahalarının açılması için öncülük edeceğiz. Çünkü huzurun ve mutluluğun anahtarı insanlarımızın istihdam edilmesidir. Sason ilçemiz için her şeyin güzelini düşünüp, hayata geçireceğiz. Onun için 31 Mart yerel seçimlerinde hizmet etmek için bütün sevenlerimizi sahada çalışmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.