DOLAR
32,4980
EURO
34,9033
ALTIN
2.440,43
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

PETROL CİTY AVM’DE SORU İŞARETLERİ

Batman’ın en büyük sosyal yaşam alanı ve alışveriş merkezi olan Petrol City, son günlerde yönetim kaynaklı sorunlarla gündeme gelmeye başladı.

PETROL CİTY AVM’DE SORU İŞARETLERİ
REKLAM ALANI
17.02.2024 23:02
22
A+
A-

Petrol City Batman ve bölge gündemi meşgul etmesi kafalarda soru işaretleri bırakmaya başladı.

3 yılı aşkın bir süredir faaliyette olan ve Batmanlıların yoğun ilgi gösterdiği Petrol City alışveriş merkezinde, yönetim ile hissedarlar arasında yaşanan sorunlar sıkça gündeme gelmeye başladı.

Bu doğrultuda yönetim ile hissedarlar arasında ayyuka çıkan ayrılıklar, vatandaşlar tarafından da sorgulanıyor. Vatandaşlarda Batman için böylesine değerli bir yatırımın bu tür söylentilerle gündeme gelmesinden büyük.

rahatsızlık duyuyor.

“KAMUOYU SORUYOR”

Sorunlara paralel olarak da kamuoyu görüşlerini şu şekilde ifade ediyor: ‘’Yönetimin hissedarlara hiçbir şekilde hesap vermediği, yönetimin kuruluşundan beri hissedarlara ödeme yapmadığı, gelir gideri hak sahipleriyle hiçbir şekilde paylaşmadığı, hissedarlar adına güya yatırım yapıldığı ancak bu yatırımların ne olduğu ve nereye, ne şekilde yapıldığına dair bir şey belirtilmediği, yer kiralamak isteyen kişi veya kurumlarla kişisel anlaşma yapılmak istendiği vs.’’ gibi, iddiaların yönetim tarafından bir an önce cevaplanmasını bekliyor. Şimdiki maddi şartlarla yaklaşık 4 milyarlık bir yatırım olan Petrol City için ortada bulunan bu iddialara yönetimin ne cevap vereceği de kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.