DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TANZER KARTAL’IN KOROSU, 10. YIL KONSERİNE HAZIR

Ankara’da verdiği konserleriyle tanınan ünlü şef Tanzer Kartal, başarılarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

TANZER KARTAL’IN KOROSU, 10. YIL KONSERİNE HAZIR
REKLAM ALANI
01.03.2024 10:20
8
A+
A-

Profesyonel bir müzisyen ekibi ve sanatçıyla sahne alan TSM Korosu, 5 Mart 2024 tarihinde ABB Gençlik Parkı’nda bulunan Necip Fazıl Salonunda, sevenleriyle buluşacak.
Ankara Kulübü TSM korosu Şef Tanzer Kartal yönetiminde 10. Yıl kutlama Konseri için gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı. Ankara’da ve tüm Türkiye’de beklenen konser 5 Mart 2024 akşamı saat 19.30’da Ankara Gençlik Parkında bulunan Necip Fazıl Salonunda gerçekleşecek. Yine dev Korosu ve şahane müzik repertuarı ile müzik severlere coşkulu, eğlenceli, duygu dolu bir konser yaşatacak. Şef Tanzer Kartal ve Korosu Başkent Ankara’da ses getirecek bir konsere imza atması bekleniliyor.


“10 YILDA 27 KONSER VERDİK”
2014 yılında kurulduklarını ve şu ana kadar 27 dev konsere imza attıklarını belirten şef Tanzer Kartal, 10. Yıl konserlerinin muhteşem geçeceğini söyledi. Şef Tanzer Kartal yaptığı açıklamada; “Ankara Kulübü Derneği TSM Korosu olarak 5 Mart 2024 tarihinde 10. yıl dönümümüze özel olarak muhteşem bir konserle kutlayacağız. 2014 yılında kurulan koromuz bugüne kadar 27 konser vererek Ankara’lıların gönlünde taht kurdu. 10. Yıl konserimizde yine Ankara’lı Seymen ve Bacierenler Korosu da yerlerini alarak, eserlerini seslendirecekler. 5 Mart 2024 tarihinde kimseye randevu vermiyor, konserimize şeref vermenizi bekliyoruz.” diye konuştu. Yoğun katılımın beklendiği konserde birçok bürokrat, siyasetçi ve iş dünyasının önde gelen insanların yer alması bekleniliyor.
Haber; Sibel DUYMAZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.