DOLAR
32,3797
EURO
34,7540
ALTIN
2.429,89
BIST
9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Batman parklara doyuyor

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete giren Gültepe mahallesindeki Dr. M. Fuat Umay ve Körük mahallesindeki Hacı Halil Dinç isimli parkların açılışı Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman parklara doyuyor
REKLAM ALANI
20.02.2024 08:40
4
A+
A-

“50 YILLIK PLAN YAPIYORUZ”

Gültepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Dr. Mehmet Fuat Umay Parkı’nın açılışında konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Batmanımızda artık öyle bir haldeyiz ki, her hafta, sürekli yepyeni hizmetlerin bu şekildeki açılışlarını yapabilecek durumdayız. Batman’da belli alanlarla ilgili 50 yıllık plan yaptık. Batman’da 50 yılda yapılması gereken planımız var. İhale etmiş olduğumuz bir kısım işleri de kamuoyuna bir şekilde lansmanını yapıp tanıtıyoruz. Kamuoyuna lansman yapmış olduğumuz işleri daha sonra ihale ediyoruz, ihale ettikten sonra bazılarının temel atma işleri var, temellerini atıyoruz” dedi.

HACI HALİL DİNÇ PARKI AÇILDI

Gültepe mahallesindeki parkın açılışının ardından Körük mahallesinde de Hacı Halil Dinç Parkı’nın açılışı da yine Vali Canalp ve milletvekili Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Vali Canalp, “Hayırsever insanlarımızın isimlerini parklarımızda yaşatmaya devam edeceğiz. İhalesi tamamlanan ise 90 tane var. Biten 443 çocuk oyun gurubumuz ve 90 tane de ihale edilen var. Toplamda 1001 oyun gurubu ve açık alan kondisyon aleti inşallah Batmanlılarla buluşturacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.