DOLAR
32,4965
EURO
34,5804
ALTIN
2.477,58
BIST
9.549,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
28°C
Batman
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Açık
30°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
27°C

“BİZİM DAVAMIZ HALKA VE HAKKA İZMET ETMEKTİR”

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman milletvekili adayı Av. Serkan Ramanlı: ‘Bizim Davamız halka v ehakka hizmet etmektir’ dedi. 

“BİZİM DAVAMIZ HALKA VE HAKKA İZMET ETMEKTİR”
REKLAM ALANI
17.04.2023 12:59
263
A+
A-

AK Parti Batman milletvekili adayları, Bekirhan Beldesi’nde ve Kozluk İlçesi’nde seçim lokali açılışı yapıp esnaf ziyareti yaptı. Seçim lokali açılışına AK Parti Batman milletvekili adayları Serkan Ramanlı, Ferhat Nasıroğlu, Murat Güneştekin, Fırat Tunç ve çok sayıda partili katıldı. Belde ve ilçe halkı seçim lokali açılışına yoğun ilgi gösterdi. Lokal açılışından bir konuşma yapan HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı, Davalarının millete hizmet etmek olduğunu söyledi. “Gün gayret günüdür” diyen Ramanlı, seçimde zafer kazanmak için ev ev, köy köy dolaşması gerektiğini söyledi. Ramanlı, “Gün, oturma günü değildir. Gün gayret etme günüdür. Bugünden sonra bizler ev ev, köy köy gezeceğiz ki hep beraber sevinelim. Davamız millete hizmet etmektir. Biz milletine hayır isteyenleriz. Milletimiz de bunu bilsin ve bize katılsın istiyoruz. İnanıyorum ki; ihlas ve samimiyetle zafere ulaşacağız. Seçim’de sandıklardan zaferle çıkacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.