DOLAR
32,5697
EURO
34,9942
ALTIN
2.451,49
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
22°C

“BATMAN’IN YERİ GÖNLÜMDE BAŞKADIR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman’da düzenlenen mitingte binlerce kişiye hitap etti.  

“BATMAN’IN YERİ GÖNLÜMDE BAŞKADIR”
REKLAM ALANI
10.05.2023 18:09
486
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman’da düzenlenen mitingte binlerce kişiye hitap etti.  Kitleye seslenen Erdoğan “Biz Batman’ı birileri gibi menfaat için, istismar için değil, Allah için seviyoruz. Biz sizi, yaratanın hakkı için seviyoruz” ifadelerini kullandı. Batman Havalimanı’na gelen Erdoğan, otobüsle kent merkezine geçti. Erdoğan, yol boyunca vatandaşları selamladı, çocuklara oyuncak dağıttı.

Erdoğan daha sonra Hükümet Konağı yanındaki Adalet Caddesi’ndeki mitinge geçti. Erdoğan’dan önce AK Parti İl Başkanı Akif Gür, AK Parti adayları birer konuşma yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazı gibi Gabar’da çıkarılan petrolün de ülke ekonomisine kazandırılacağını aktardı. Erdoğan, “Gabar’da günlük 100 bin varil kapasiteli petrol çıkardık. Karadeniz gazını milletimizin evine verdiğimiz gibi Gabar petrolünü de ülkemiz ekonomisine kazandıracağız. Batman’a 21 yılda 51 milyar lira yatırım yaptık. Peki HDP, CHP ne yaptı, onlarda bol bol yalan var, eser yok” diye konuştu.

“YILLARCA TERÖRLE ANILAN BÖLGEYE HAKİKİ BAHARI BİZ GETİRDİK”

Terörün kökünü kazıdıklarını dile getiren Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Yıllarca terörle anılan bölgemize hakiki baharı biz getirdik. Bu kazanımlardan artık geriye dönüş olmayacaktır. Her kim terör örgütlerinin korkusu altında bir oluşuma girişirse karşısında bizi bulacaktır. Her kim ki çocuklarımızın eline silah verip asker ve polisimize kurşun attıracaksa karşısında bizi bulacaktır. Terörün gölgesi üzerimizden kalktıkça bu iklim daha da güzelleşecektir. Rabbim ömür milletimiz de yetki verdikçe bu ülkede analar bir daha ağlamayacak. Diyarbakır anaları artık ağlamayacak. Ama bunu beraber yapacağız. Şu Bay Bay Kemal Diyarbakır annelerini bir kere olsun ziyaret etmedi. Evlerden bir daha ağıtlar yükselmeyecek, çocuklarımızı kimse evlerinden kaçıramayacak, benim Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek.”

“SABAH YALAN AKŞAM YALAN ATIYORLAR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyaseti yalan üzerine kurduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor inanıyor musunuz, adam yalancı, akşam yalan sabah yalan. Benim Batmanlı kardeşim sana söz diyerek yalancı bahar vaat edenlerin aslında zemheriden bahsettiğini çok iyi biliyor. Batman ömrü 3-5 ay süren koalisyonların bu ülkeye neler kaybettirdiğini çok iyi bilir. Bunu bildiği için de CHP ve onun ruh ikizi HDP’nin yanında değil bizim yanımızda yer alır. Bay Bay Kemal sadece Pensilvanya ve Kandil’e bahar getirebilir. Bay Bay Kemal sadece 15 Temmuz gecesi milletimizin başına bomba yağdıran FETÖ’cülere bahar getirir. Milletimizin bu yalanlara fırsat vermeyeceğine inanıyorum. Sizler Erdoğan’ın verdiği mücadelenin şahidisiniz. Hak ve özgürlükler yolunda attığımız adımların nasıl engellendiğini sizler iyi biliyorsunuz. 21 yıl boyunca neler çektiğimizi sizler çok iyi biliyorsunuz. Kuluz, eksikliklerimiz olmuştur, Kürt kardeşlerimizle birlikte 85 milyonun tamamı için sergilediğimiz gayreti herhalde kimse inkar edemez. Analar ağlamasın diye çok çabalar sergiledik. Hak ve özgürlükler noktasında vesayetçilerin bıraktığı enkazları temizledik. Başörtüsünden dolayı kız çocuklarımızın okuyamadığı yasaklı zihniyete biz son verdik. Vatandaşını düşman gören ceberut devlet anlayışını biz değiştirdik. Herkesin hizmetkarı olan devlet anlayışını beraber tesis ettik. Eski Türkiye’nin dışlayıcı dili yerine daha kapsayıcı dili biz inşa ettik. TRT Kürdi’de Kürtçe yayının serbest edilmesi gibi nice adımı cesaretle biz attık. Ticarette, yatırımda, eğitimde, sağlıkta her anlamda şehirlerimizi 21 yıl öncesine göre bugünkü yerlere biz getirdik. Bizi engellemek için her türlü yolu denediler ama biz Bay Bay Kemal’e CHP’ye rağmen adaleti, güvenliği ve refahı tesis ettik. Artık her yaştan çocuklarımız Batman’ın sokaklarında neşe ile oynuyor. Batmanlı sanayiciler terör tehdidi olmadan kendi memleketlerine yatırım yapıyor, çiftçiler toprağı ekiyor mahsulü topluyor, dağlar, ovalar, yaylalarında gönül rahatlığıyla geziyorlar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.