DOLAR
32,3765
EURO
34,7849
ALTIN
2.432,74
BIST
9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

EVREN İLÇESİNDE, ALPASLAN İLGÜN HEYECANI

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi, Ankara’nın göz bebeği olan Evren ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan adayı Alpaslan İlgün’ün rüzgârı esmeye başladı.

EVREN İLÇESİNDE, ALPASLAN İLGÜN HEYECANI
REKLAM ALANI
19.01.2024 16:28
39
A+
A-

Ankara ve bölgesinde sevilen iş insanı Alpaslan İlgün’ün en büyük hedefleri arsında ise, ilçeyi Dünya Turizm merkezleri arasına koymak olduğu öğrenildi.

İLGÜN SAHADAN İNMİYOR

Seçim gününe kadar halkın arasında olacağını belirten, Ankara Evren İlçesi Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, her kesimden destek bekliyor. Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, 3 bin nüfuslu Evren’de: ”Saha çalışması yaparken hemşerilerime şu sözü veriyorum: Umutsuzluğa düşmeyin, Yeniden Refah ile birlikte Evren’e hizmet gelecek.” dedi. Evren başta olmak üzere köylere hizmet gitmediğini, Evrenin birçok temel hizmetten mahrum kaldığını vurgulayan Alpaslan İlgün, projeleri hayata geçirip, ilçeyi dünyaya tanıtacağını ifade etti.

“İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ”

Evren ilçesini hep birlikte kalkındırmak ve dünyaya tanıtmak için mücadele edeceğini belirten Ankara Evren İlçesi Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün: “İlçemizde ilçe otoban viyadük çıkışına organize sanayi kurulması için girişimlerimiz olacak. Evren kooperatif projesinin hayata geçirilmesi ile kadın ve evrenli balıkçıların gelir seviyesinin yükselteceğiz. Rüzgâr tribünü ve güneş panelleri ile kendi elektriğimizi üretip gelir elde etmek istiyoruz. Tarım ve hayvancılığa AB projeleri ile teşvik sağlamak elimizde. Yine ilçemize Teknik lise ve üniversite kurulumu için hep birlikte halkımızla mücadele edeceğiz. Köylerimizin su sorununu çözmek için bugün bu yola çıkmış bulunmaktayım.” diye konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM OLACAK”

Belediye olarak öncekilerinin istihdama yönelik projeleri hayata geçirmek olduğunu belirten Ankara Evren İlçesi Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün: “İlçemizde ciddi anlamda işsiz in sanlarımız var. Gençlerimiz çalışmak için çevre il ve ilçelere gitmek zorunda bırakılıyor.

İlçemize iş adamlarımızı davet ederek, fabrikalar, sanayi siteleri ve tarımsal projelerin hayata geçirilmesi için öncülük edeceğiz. Bölgenin kalkınması ve hemşerilerimizin istihdam oranının artması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum” dedi. Ankara Evren İlçesi Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, yakın zamanda hayata geçirecekleri bütün projelerini finans kaynaklarıyla birlikte kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. ‘Halkımıza hesap soran değil, hesap veren bir Belediye olacağız’ diyen Başkan Adayı İlgün, bütün hizmetleri için Evren halkının oyuna talipli olduğunu da sözlerine ekledi.

ALPASLAN İLGÜN KİMDİR?

Alpaslan İlgün kimdir neler yapar. 1977 Erzurum Doğumlu olan İlgün Baba Mesleği nedeniyle çok küçük yaşlarda itibaren Ankara’da İkamet etmekteyim ilk orta ve liseyi Ankara’da okudum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduktan Ankara’da Bilişim ve Tesis Yönetimi Şirketinde Yönetici olarak Çalışan İlgün ODTÜ-METU’nun ”Girişimcilik, Proje Yönetimi ve Kriz Yönetimi” sertifikalarına sahibi olan Çok Sayıda STK Yöneticilik ve Gönüllülük hizmetlerinde bulunmuştur.

Haber; Sibel DUYMAZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.