DOLAR
32,5434
EURO
34,9349
ALTIN
2.426,74
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

GENÇ MÜDÜRDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Batman’ın genç otel Müdürlerinden Sedat Gözkeser, anlamlı bir projeye imza attı.

GENÇ MÜDÜRDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER
REKLAM ALANI
06.05.2023 14:38
434
A+
A-

Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası hafif düzeyli engelli bireylere engelsiz bir yaşam sunabilmek, ve topluma yararlı birer birey haline gelmelerinde bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için Batman Özel Eğitim Meslek Okulu ile anlaşma yaptı. Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası Genel Müdürü Sedat Gözkeser; “Bir yıl boyunca engelli kardeşlerimizi stajyer öğrenci olarak işletmelerimizde istihdam edeceğiz. Attığımız bu adımın diğer işletmelere örnek olması topluma kazandırılması için elimizi taşın altına koyduk. Herkesin sorumluluk sahibi olması için bu kardeşlerimizin hem özgüvenini artıracak, hemde içine kapanıklık duygularından kurtulmalarına vesile olacaktır. Bu konuda siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile bir farkındalık yaratmak istedik. Kahve Deryası olarak engelli kardeşlerimizi bahçemizde kahvaltıya ağırladık. Bizleri yalnız bırakmayan bütün özel kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Batman Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Zeki Aslan ise, Grand Hasankeyf Otelinin genç Müdürü Sedat Gözkeser’e ve otel sahiplerine anlamlı projede yer aldıkları için teşekkür etti. Okul Müdürü Aslan; “Okulumuzun bünyesinde 4 bölümümüz var. Bunlar konaklama ve otelcilik, Yiyecek ve içecek bölümü, Tarım ve Büro Yönetimi bölümlerinde öğrencilerimiz var. Toplam 74 öğrencimiz bulunmaktadır. Amacımız engelli bireylerimizi en iyi bir şekilde istihdam etmektir.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.