DOLAR
32,5073
EURO
34,8975
ALTIN
2.433,11
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

MARDİN METROPOLLERDE YİNE SINIFTA KALDI

MARDİN METROPOLLERDE YİNE SINIFTA KALDI
REKLAM ALANI
18.11.2023 21:38
75
A+
A-

MARDİN METROPOLLERDE YİNE SINIFTA KALDI

( MALA MINE  )

Yerel seçimler yaklaşıyor ve İstanbul – İzmir – Ankara – Adana – Mersin gibi Mardin’li vatandaşların seçim kaderini değiştirecek nüfus yoğunluğu olmasına rağmen maalesef bir Belediye Başkan adayı çıkaramaması akıllara zarar veren ve Mardin’in sanıldığı gibi birlik beraberlik ruhu taşıyan bir şehir olmadığını bir kez daha ortaya koyuyor.

SİYASETÇİSİNDEN STK’SINA KADAR HEPSİ OFSAYT …

İstanbul : Mardin’li sayısı çok rahat 2 Belediye Başkanı çıkaracak nüfusta olan İstanbul’da Ne Belediye Başkan adayımız, ne de hakettiğimiz sayıda Meclis üyemiz yoktur. Karadeniz hakimiyetindeki İstanbul’da sadaka niyetine verilen birkaç Meclis üyeliğimiz dışına çıkamadık maalesef.

Mardin’li olup İstanbul Milletvekili olarak görev yapan 3 Vekilimiz var. Biri Cüneyt Yüksel, diğeri ise Derya Ayaydın ve Doğan Bekin Hem Cumhurbaşkanına, hem de CHP Ana Yönetimine çok yakın Mardin’li insanlarımız olmasına rağmen Ne Ak Parti’den, Ne de CHP’den herhangi bir Belediye Başkan Adayı çıkaramıyor olmamızın takdirini size ve mevcut 2 vekilimize bırakıyorum.

Yine İstanbul’da yaşayan ve popüleritesi zirve olan isimlerimiz de var, Zeynel Abidin Erdem, Av.Haluk Eldem gibi veya Mardin STK liderleri hiçbir araya gelipte İstanbul’da bir siyasi dizayn yapıp Mardin’li bir hemşehrimizi Başkan adayı yapamadılar mı ? Yoksa Mardin’linin herhangi bir Mardin’li için iyi duygusumu yok ?

Her biriniz bunca gövde yapabiliyorken, bir araya gelip bizleri temsil edecek Başkan ve Meclis üyelerini dizayn edemediniz mi _

İZMİR : son 20 yıldır Mardin siyaset arenasında hakimiyet gösteren, tır dolusu paralar harcayıp, hatta Mardin’e para siyaseti sokma konusunda lider sayılan sevgili hemşehrimiz Süleyman Bölünmez’in İzmir Milletvekili olan kızı Ceyda Bölünmez acaba dehşet Mardin’li oy potansiyeline sahip İzmir’de bir ilçeye Mardin’li Belediye Başkan seçilmesi yönünde acaba nasıl bir çabası ve hamlesi var ?

ANKARA : Çarşamba günleri kebap yeme dışında yaklaşan seçimler için Ankara Kulisi yapıp, Ankara’da bir Mardinli hemşehrimizi aday yapacak çalışmayı MAREV ne zaman düşünebilecek acaba ? Yoksa Ankara’da bu göreve layık bir Mardin’li yok mu acaba ? Ülke sınırlarını aşmış ünüyle Mithat Yenigün abinin Ankara’da ikamet ettiğinide unutmamak gerektiğini ifade edeyim.

ADANA MERSİN gibi banko Mardin’li oyunu blok çıkarabilecek gücümüz varken oradaki ünleriyle meşgul zat-ı muhteremlerin ne yaptığını gerçekten çok merak ediyorum.

GELELİM MARDİN’E …

Valla Mardin handikapı çok farklı ilerliyor. Şu an sadece Ak Parti Artuklu adaylığı için müracaat eden birkaç arkadaş var. Giyinip, traş olup, 20 bin liralık bağış makbuzunu yatıran koşup Yavuz Çaltekin ile heves pozu veriyor. Hepsi birbirinden değerli, iyi niyetli ve hayalleri olan adaylardır. Ancak üzgünüm ki tablonun şekli bu değil. Kulis Ankara’da ve kirli ellerin müdahelesiyle işlediği için şimdiden geçmiş olsun diyebilirim. Kim sizlerin hayalleri ve iyi niyetinizle oynuyorsa Allah belasını versin.

MARDİN’İN MARDİN’LİDEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR …

Güya maneviyat, birlik beraberlik ve hoşgörü şehriyiz öyle mi ??? bunların hepsi laf ve safsata. Sizin gerçeğiniz bu yazının içinde saklı.

YESİNLER SİZİN EGONUZU KİBRİNİZİ VE HAVANIZI.

YAZIK ETTİNİZ EL BİRLİĞİYLE MARDİNE …

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.