DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLAN ADAY ADAYI

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi, aday adayları arasında seçim yarışı kızışırken, ortalığa kendi kendine gelin güvey olan isimlerde çıkmaya başladı.

KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLAN ADAY ADAYI
REKLAM ALANI
18.01.2024 21:42
15
A+
A-

Daha önce Antalya Ticaret Odası Başkanlığını yapan; sağlık sorunu ve yaşının ilerlemesinden dolayı birçok platformdan eli çektiren Davut Çetin, bazı yerel gazetelerde kendi kendine gelin güvey olarak adına sipariş haberler yaptırmaya başladığı öğrenildi.

“HALK KENDİ ADAYINI SEÇER”

Konuyla ilgili olarak Muratpaşa ilçesinde halk yoklaması yapan BHA medya Grubu muhabirleri, Davut Çetin’in listelerde bile ismi geçmediği, Muratpaşa halkının genç ve dinamik bir aday istediğini öğrendi. Muratpaşa ilçesinde geniş bir araştırma ve kamuoyu yoklaması yapan Antalya Temsilcisi Güneş Ezer; “Antalya’nın Muratpaşa ilçesi sakinleri CHP’ye çok yakın isimler üzerinde duruyor. Bazı yerel gazetelerde bu ismin ön plana çıktığı bilgisini partisinin ilçe ve Genel merkezinde yalan olduğunu teyit ettirdik. Olayın yanlış olduğu ve kurulan bir kurgu olduğu gerçeği ortaya çıktı.  Bilinçli olarak servis edilen haberlerden sonra, verilen tepki sonrası Davut Çetin’in bazı çevrelerce çekilmek zorunda kalacağı bilgisine ulaştık. Sağlık sorunu yaşayan Antalya Eski Ticaret Odası Başkanı Davut Çetin ile ilgili sızan bilgilere göre ailesinin de aday adaylığını istemediğini duyuyoruz. CHP Genel Merkezin yaptırdığı anketlerde sonuçlar beklentinin altında çıkınca, Davut Çetin lehine masadaymışçasına Antalya halkı ile dalga geçer gibi basit haber yapılması sert tepkiye neden olmuş.” şeklinde bilgiler paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.