DOLAR
32,3802
EURO
34,7722
ALTIN
2.440,28
BIST
9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“SADECE 14 MAÇIN LİDERİYİZ”

TFF 3. Lig 2. grupta ilk yarıyı Turgutluspor’un 6 puan önünde tamamlayan, TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilk yarının değerlendirmesini yaptılar.

“SADECE 14 MAÇIN LİDERİYİZ”
REKLAM ALANI
21.12.2023 13:45
20
A+
A-

TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir;

“SADECE 14 MAÇIN LİDERİYİZ”

TFF 3. Lig 2. grupta ilk yarıyı Turgutluspor’un 6 puan önünde tamamlayan, TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilk yarının değerlendirmesini yaptılar.

‘Biz sadece ilk 14 maçın lideriyiz. Ligde zorlu yarış ikinci devre başlayacaktır’ diyen TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir; “İlk yarıyı lider bitirdik. Biz sadece avantajlı duruma geçtik. 2. Devre daha zorlu ve çetin maçlara sahne olacaktır. İlk devrenin kırılma maçı deplasmanda aldığımız Pazar Spor maçıydı. Turgutlu Sporu Teknik heyet, sporcular, yönetim, taraftarlarımız ve Batman olarak alacağımıza inanmıştık ve öyle oldu. Kesinlikle disiplinden ödün vermeyeceğiz. Aynı disiplin ve tempoyla ligimiz yeni başlıyormuş gibi ikinci yarıya startı vereceğiz.” diye konuştu.

KAMP 25 ARALIK’TA ANTALYA’DA

Devre arası kampının 25 Aralık 2023 ile 11 Ocak 2024 tarihleri arsında Antalya’da yapılacağını belirten TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, takıma hocanın raporları doğrultusunda en az 2 nokta transferi yapacaklarını söyledi. Başkan Demir açıklamasını şöyle sürdürdü; “İlk yarının sonunda kendisine kadro bulamayan ve bazı sebeplerden dolayı ayrılmak isteyen oyuncularımızda var. Allah herkesin yolunu ve bahtını açık etsin. Yönetim, teknik kadro, sporcularımız, basınımız, 12. adamımız olan taraftarlarımız ve Batman halkı olarak güçlü bir şekilde kenetlenirsek aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Lig sonunda TPAO Batman Petrolsporumuzu hak ettiği 2. Lige taşımak istiyoruz.”

“DESTEK TALEBİMİZ OLACAK”

2023-2024 futbol sezonunun başında TPAO’nun takıma maddi olarak destek verdiğini ve devre arasında da taleplerinin olacağını belirten TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir; “Amacımız doğru bir yönetim sistemiyle doğru ve başarılı işler yapmaktır. Bu zorlu süreçte sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu’nun takıma maddi ve manevi çok büyük katkıları olmuştur ve olmaya devam ediyor. Bütün süreci yakından takip ediyor. Bu takıma tekrar eski heyecanı yaşattıran ve sahip çıkan TPAO’nun yanı sıra Sezon başında Fernas Şirketler Grubu bize 5 milyon katkı sunmuştu. Geçenlerde de takıma 6 milyon destek vererek desteklerinin süreceği belirtildi. Bu bizim için çok önemli. Sizlerin huzurunda Sayın Muzaffer Nasıroğlu’na, Sayın Vekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na, Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, sponsor olan bazı firmalarımıza ve takıma destek olan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Basın toplantısı soru cevap şeklinde devam ederek, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.