DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

HİKMET SEYREK ESENLER’DE ADAY ADAYI OLDU

Aslen Batmanlı olan ve 35 yıldan bu yana İstanbul’da ikamet eden 41 yıllık tecrübeli siyasetçi Hikmet Seyrek, İstanbul Esenler’de DEM Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

HİKMET SEYREK ESENLER’DE ADAY ADAYI OLDU
REKLAM ALANI
28.01.2024 23:50
225
A+
A-

15 yaşından beri DEM parti ve önceki siyasi partilerinde bir çok görevde bulunan Hikmet Seyrek’in halkın ve sevenlerinin isteği doğrultusunda aday adaylığını açıkladığı öğrenildi. ‘Bugüne kadar ideolojim, partim ve inandığım davam uğruna hiçbir makam ve mevki talebinde bulunmadım’ diyen 41 yıllık tecrübeli siyasetçi Hikmet Seyrek, partisinin ve halkın uygun görmesi halinde ‘Kentimizi ve kendimizi biz yöneteceğiz’ şiarıyla çalışacaklarını söyledi. Seyrek açıklamasına şöyle devam etti; “Bizler bütün halkların kardeşliğine inanan barış ve insan sevdalısıyız. Bizim partimizde makam ve mevkilerin pazarlığı olmaz. Halkımız ister, Genel Merkezimizde uygun görürse sizlerde verilen görevi yerine getirmekle mükellefsiniz. Halkımızın bize bu görevi layık görmesi ve öneride bulunmalarının ardından, bizlerde bütün arkadaşlarımız gibi İstanbul Esenler Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurumuzu yaptık. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.