DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Ramanlı’dan TEKSİAD’a ziyaret

 HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı, akaryakıt fiyatlarındaki artışın tekstil sektöründeki işletmeler üzerindeki etkilerini dikkate alacaklarını ve bu konuda çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını söyledi.

Ramanlı’dan TEKSİAD’a ziyaret
REKLAM ALANI
28.01.2024 23:32
67
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği (TEKSİAD)’ı ziyaret etti.

Ramanlı, TEKSİAD Başkanı Halil Yaşar ve dernek yönetimi ile tekstil sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Akaryakıt fiyatları rekabeti olumsuz etkiliyor

Toplantıda, tekstil sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin karşılaştığı zorluklar arasında akaryakıt fiyatlarındaki artışın önemli bir yer tuttuğu belirtildi.

Ziyaret sırasında TEKSİAD üyeleri, yüksek akaryakıt maliyetlerinin üretim maliyetlerini artırdığını ve bu durumun sektördeki rekabet gücünü olumsuz etkilediğini belirterek, son dönemde tekstil sektörünün ihracatında yaşanan düşüş ve pazar payının azalması sorunlarını ilettiler.

İhracatta yaşanan bu daralmanın sektörde faaliyet gösteren işletmeleri olumsuz etkilediği ve işletmelerin rekabetçi konumlarını zayıflattığını belirten TEKSİAD üyeleri, bu sorunların çözümü için hükümetten destek talep ettiler ve milletvekilinden sektörün sorunlarını ilgili makamlara iletmeleri talebinde bulundular.

Çözüm önerileri üzerinde çalışacağız

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ise, akaryakıt fiyatlarındaki artışın tekstil sektöründeki işletmeler üzerindeki etkilerini dikkate alacaklarını ve bu konuda çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını belirtti. İhracattaki daralmanın sektörün geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önünde bulundurarak, işletmelerin rekabet gücünü artırmak için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.