DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

GENÇ MÜSİAD’A ANLAMLI ÖDÜL

Genç MÜSİAD’ın nişane programlarından olan ‘Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

GENÇ MÜSİAD’A ANLAMLI ÖDÜL
REKLAM ALANI
12.08.2023 16:45
182
A+
A-

Ödül törenine Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Güleç, Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Genç MÜSİAD Başkanı Cahit Ertemel, Genç MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyon Başkanı Berk Limboz ve MÜSİAD ile Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Başkanı Metin Akyel, “Bugün bir araya gelmemize vesile olan bu güzel organizasyon Genç MÜSİAD’ ımızın sürdürdüğü önemli çalışmaların başında gelmektedir. Türkiye’nin ilk ve tek Genç İhracatçılar ödül programı olan Altın Konteyner İhracat Ödülleri, MÜSİAD üyeliği aranmaksızın 35 yaş altı gençlerimize verilen, alanında tek ödül programıdır. Genç iş insanlarının ihracat kabiliyetlerini arttırmak ve gençlerimizin ihracat alanındaki çalışmalarını özendirmek adına önemli bir girişimdir. Bu sene üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında 13 kategoride 30’dan fazla ödül verildi. Altın Konteynır İhracat Ödülleri, genç iş insanlarının ihracat kabiliyetlerini arttırmak ve gençlerimizin ihracat alanındaki çalışmalarını özendirmek adına önemli bir girişimdir. Gençlerin ihracat yolculuğunda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Tören sonunda GENÇ MÜSİAD Batman şubesi üye olan Ömer Bozkurt, Sistemsan A.Ş firmasıyla altın konteyner ihracat ödülünü Batman’a kazandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.