DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

VEYSEL KARANİ FUTBOLDA TARİH YAZDI

VEYSEL KARANİ FUTBOLDA TARİH YAZDI
REKLAM ALANI
12.02.2024 12:09
109
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler (Liseler) arası futbol şampiyonasında, il şampiyonu olan Veysel Karani İHL Spor Proje okulu aynı başarıyı bölgede de gösterdi.

RAKİPLERİNE FUTBOL DERSİ VERDİ

Bütün güçlü rakiplerini tek tek yenerek adeta futbol dersi veren, Veysel Karani İHL Spor Proje okulu futbol takımı grup şampiyonu olarak yarı finallere kaldı. Bitlis Eren Spor lisesini 5-0, Şanlıurfa Atatürk lisesini 5-3 ve Şırnak Spor lisesi 3-1 yenen Batman temsilcisi Veysel Karani İHL Spor Proje okulu, zoru başararak ilimizi en iyi bir şekilde temsil etti.

SON YILLARIN EN BÜYÜK BAŞARISI

Son yılların en büyük başarısını elde eden Veysel Karani İHL Spor Proje Okulu futbol takımı aynı başarıyı yarı finallerde de göstermesi bekleniyor. Her kategoride olduğu gibi futbolda da amaçlarının Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu belirten Veysel Karani İHL Spor Proje Okulu Müdürü Mehmet Siraç Dadak, takımı ve idarecilerini kutladı. Okul Müdürü Dadak; “Okul olarak Batman’ı futbolda da en iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Futbolda bölge şampiyonu olduk. Şimdi önümüzde yarı finaller var. Buradan da başarıyla çıkmak istiyoruz.” dedi. Takımın antrenörü ve beden Eğitimi Öğretmeni Ekrem İnci ise, aynı başarıyı yarı finallerde de göstereceklerini söyledi. İnci; “Batman için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız Türkiye şampiyonu olmaktır. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.