DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

LİSE DİPLOMASIYLA, SINAVSIZ VE PUANSIZ ÜNİVERSİTE FIRSATI

Sadece lise diplomasıyla sınavsız 7 ülkede bulunan üniversitelerde okuma fırsatı verdiklerini belirten OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Mehmet Sabri Erol, okumak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.

LİSE DİPLOMASIYLA, SINAVSIZ VE PUANSIZ ÜNİVERSİTE FIRSATI
REKLAM ALANI
27.07.2023 09:13
172
A+
A-

Sadece lise diplomasıyla sınavsız 7 ülkede bulunan üniversitelerde okuma fırsatı verdiklerini belirten OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Mehmet Sabri Erol, okumak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. Erol yaptığı açıklamamada; “Polonya, Rusya, Makedonya, Gürcistan, Azerbaycan, Macaristan ve Ukrayna’daki üniversitelere kayıt alıyoruz. Türkiye’de lise diploması olan herkes istediği bölümü özel öğrenci statüsüyle sınavsız ve puansız okuyabiliyor.” dedi.
“DİREK DENKLİK ALIYOR”
“Yurt dışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz mezun olduklarında denklik sınavına tabi tutulmadan direk denkliklerini alabiliyor.” diyen OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Mehmet Sabri Erol; “İnsanlar hayallerindeki bölümleri okumayı hiçbir zaman ertelememelidir. Bu fırsatları kurumsal şirketimizle bütün öğrencilerimize veriyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimiz ‘Mavi Diploma’ ile Avrupa’da da eşit haklara sahip olarak çalışabiliyorlar. Öğrenci kayıtlarımızın yanı sıra, konaklama, ulaşım, yurt, vize ve tüm ihtiyaçları danışmanlık şirketimiz tarafından karşılanmaktadır.” şeklinde açıklamada bulundu.
Aynı zamanda OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Batmanlı eğitimci Erol, üniversitenin yeni eğitim sistemi hakkında rektör Dursun’la istişarede bulundu.


“ÜNİVERSİTE VE ÖĞRENCİLER ARASINDA KÖPRÜYÜZ”
OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Batmanlı eğitimci Erol yaptığı açıklamada; “Batman başta olmak üzere, bölgemizde istedikleri bölümlere yerleşemeyen, tüm öğrencilerimize, istedikleri bölümü okumaları için Türkiye ile Yurt dışındaki üniversiteler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bu yıl TIP başta olmak üzere, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Mimarlık, mühendislikler ve birçok bölümde öğrenci kayıtları aldık. OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak bütün öğrencilerimizin kayıt öncesinden ve mezun oluncaya kadar takiplerini yapıyoruz. Öğrencilerimiz gerek İngilizce, gerek Rusça ve gerekse Türkçe eğitim veren üniversiteleri tercih edebiliyor. Öğrencilerimizi yeteneklerine ve başarılarına göre yönlendiriyoruz. Amacımız gençlerimizin doğru mesleğe ve hayatlarında her zaman başarılı olabilecekleri bölümleri okumalarını sağlamaktır. Kurumsal şirket olduğumuz için kısa zamanda velilerimizin ve öğrencilerimizin güvenini kazandık. Eğitim söz konusu olduğu zaman, sınırların aşılması gerekiyor.” diye konuştu.


“ÖĞRENCİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ”
“Fırsat buldukça, üniversitelerin rektörleriyle, bölüm başkanlarıyla ve ilgili birimlerini yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız gençlerimizi takip edip, üniversitelerinde başarılı olmalarını sağlamaktır.” diyen Batmanlı eğitimci Mehmet Sabri Erol; “Kısa bir süre önce Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Dursun Erdem’i’ makamında ziyaret ederek, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Kendisi bizlerle özel olarak ilgilendiği için kurumumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Eğitimci Erol ayrıca, lise diploması olan herkesin sınavsız ve puansız olarak Yurtdışı üniversitelerinde istedikleri bölümü en uyun fiyata okuyabileceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.