DOLAR
32,3944
EURO
34,8013
ALTIN
2.439,42
BIST
10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Menfez Çalışması Tamamlanarak Yağmur Suyu Hattı Kışa Hazırlandı

Menfez Çalışması Tamamlanarak Yağmur Suyu Hattı Kışa Hazırlandı
REKLAM ALANI
03.10.2023 14:14
144
A+
A-

Batman Belediyesi tarafından Kuyubaşı TOKİ’de gerçekleştirilen yağmur suyu menfezi inşa çalışması başarıyla tamamlanarak, kış mevsimine hazır hale getirildi.

Menfezin yapımı, Kardelen ve Yenişehir Mahallelerini birbirine bağlayan önemli bir yağmur suyu hattı üzerinde bulunmaktadır. Belediyeye bağlı BASKİ ekipleri, tamamlanan menfezin üzerini beton bloklarla kapatarak hem yağmur suyu akışını düzenledi hem de çevredeki kötü kokunun yayılmasını önledi.

Tamamlanan menfez, Kuyubaşı TOKİ bölgesinde stratejik bir konumda yer almakta olup, 30 metre uzunluğa ve 2 metre genişliğe sahiptir. Bu yapının tamamlanması, bölgede yağışlı dönemlerde oluşabilecek su birikintilerini ve taşkınları önleyerek, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlayacaktır.

Belediye, mevcut altyapıyı güçlendirecek ve çevresel sorunları minimize edecek bu tür projelerle şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı sürdürmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.