DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

5 mahallede kayıtlar devam ediyor

Mobil başvuru ofisleri kayıt oluşturmaya devam ediyor

5 mahallede kayıtlar devam ediyor
REKLAM ALANI
29.11.2023 17:37
71
A+
A-

Batman Valiliği’nin, ilimizde meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşların her türlü talebine yerinde yanıt bulmak amacıyla kurduğu ‘Mobil Başvuru Merkez’lerine kayıtlar devam ediyor.

Selden etkilenen Seyitler, Hürriyet, Çamlıca, Petrolkent ve Karşıyaka mahallelerine kurulan Başvuru Ofislerine vatandaşlar kayıt oluşturmaya devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımın ardından kurum kurum dolaşmak yerine tek çatı altında kayıt oluşturan vatandaşlar verilen hizmetten oldukça memnun kaldı.

Vatandaşlar: “Allah razı olsun. Valilik olsun, Belediye olsun evlerimizi inceledi. İhtiyaçlarımız tek tek gideriliyor. Bizler de boya, tamirat, tadilat işlerimiz için kayıt oluşturuyoruz. Bu sorunlarımıza da çare bulunacağına inanıyoruz” dediler.

Menkul ve gayrimenkulleri zarar gören vatandaşlar, yaptıkları müracaatlarında; adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, telefon, ev adresi ve hasar konusu hakkında formu doldurup kayıt oluşturabiliyor. Bu bilgiler de Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğünde kayıt altına alınarak, ihtiyaç ve talebe göre ilgili müdürlüğe yönlendirilerek soruna çözüm üretiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.