DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

“ÇAMLITEPE’YE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

Batman’ın en büyük mahallelerinden Çamlıtepe’de Muhtar Adayı olan iş insanı Bülent Nasıroğlu, hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.

“ÇAMLITEPE’YE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”
REKLAM ALANI
27.03.2024 16:59
43
A+
A-

Mahallede 16 bin seçmenin olduğunun altını çizen Muhtar Adayı Nasıroğlu, güçlü aza kadrosuyla göreve talipli olduklarını belirti. Çamlıtepe Muhtar Adayı Bülent Nasıroğlu; “15 yıldan bu yana ikamet ettiğimiz Çamlıtepe Mahallesi birçok hizmetten yoksun bırakılmış. Bizlerde uzun istişareler ve desteklerden sonra aday olmaya karar verdik. Amacımız oturduğumuz mahallemize hizmet etmektir. Geniş çevremiz, kamu kurum ve kuruluşlarla olan bağlarımız ve mahalleye olan hâkimiyetimizle bütün hizmetler kaçınılmaz olacaktır. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi, yaşlı ve hastalarımızın sağlık bakımları, alt yapı ve üstü yapılarımızın yapılması için işi takibi, eğitim, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışıp, örnek mahalle olacağız. Onun için bütün Çamlıtepe Mahallesinin sahiplerinden 31 Mart 2024 tarihinde sandığa gidip hizmet etmemiz için oy vermelerini bekliyoruz.” diye konuştu. Nasıroğlu ayrıca oy pusulalarını alamayan mahalle sakinlerinin kendisine 0542 1983267 nolu telefondan ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.