DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“TEK GAYEMİZ GENÇLERİN GELECEĞİDİR”

Batman’ın Sason ilçesinde Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Cuma Uçar, 31 Mart yerel seçimlerinde gençlerin vereceği kararın çok önemli olduğunu söyledi.

“TEK GAYEMİZ GENÇLERİN GELECEĞİDİR”
REKLAM ALANI
24.02.2024 15:50
31
A+
A-

Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar;

“TEK GAYEMİZ GENÇLERİN GELECEĞİDİR”

Batman’ın Sason ilçesinde Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Cuma Uçar, 31 Mart yerel seçimlerinde gençlerin vereceği kararın çok önemli olduğunu söyledi.

‘Unutma sevgili Sason’lu gencim’ diyen Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar; “Sason’da Z kuşağı olarak ilk kez oy kullanacak olan, geleceğimizin teminatı siz kıymetli gençlerimiz haklı olarak Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayımız Cuma Uçar’ı tanımayabilirler. Şimdi size, Cuma Uçar’ın önceki dönem Belediye Başkanlığı döneminde, İlçemize kazandırmış olduğumuz projelerimizi ve hizmetlerimiz, ilçeye kattığımız değerleri sizlere anlatmamızda fayda var diye düşünüyoruz.” dedi.

CUMA UÇAR SASON’DA NELER YAPTI?

1 –  Şu anda mevcut olan yeni hastane binamızın ilçemize kazandırma projesi.

2 – 15 Temmuz Mesire Parkı, İhsan Badur Çocuk Parkı ve Sevek Mesire alanının projelerinin ve İlçeye kazandırılması.

3 – Batman Üniversitesine bağlı Sason Üniversitenin açılması.

4 –  İlçe ‘ye 50 yıl yetecek Ağde Kaynak Suyunun İlçe’mize bağlanması ve 20 km’lik sıfır boru hattının döşenmesi.

5 –  Sason Belediyesi’nde 120 Kişiye istihdamın sağlaması.

6 –  Şu anda inşaatı devam eden Kaymakamlık Binasının projesi.

7 –  Sason köylerine giden ve grup yolu olarak bilinen Şükrede Yolu’nun genişletilerek ve istinat duvarları ile nerdeyse otoban yolu haline getirilmesi projesi.

8 –  Belediye hizmet binasının Mesai saatleri haricinde de hizmet verip 24 Saat açık ve ışıklarının

9 –  İlçe’de her yıl Kültür sanat ve Bal Ceviz Festivallerinin ünlü sanatçılar ile konser etkinlikleriyle düzenlenmesi.

10 –  Yaklaşık 1 yıldır faaliyete giren Sason ilçe Stadyumu’nun projesi.

11 –  Üniversite Öğrencilerine okudukları illerde konaklama ve düzenli olarak burs verilmesi.

12 –  Sason Belediyesi’nde Sosyal Yardım Fonu oluşturarak maddi durumu olmayan Ailelerimize düzenli olarak aylık nakdi yardımın yapılması.

13 – Temizlikteki titizliğini bilmeyenimiz yoktur herhalde, kendi döneminde temizlik işlerine önem vermesiyle büyük bir dikkat çekmiştir.

14 – 24 Saat Belediye temizlik hizmetinin hiç durmadan vardiyalı çalışması.

Şimdilik bu kadar sevgili gençler. Cuma Uçar’ın hizmet odaklı çalışması ve İlçeye olan sevgisini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Daha fazlası için şimdi karar siz değerli gençlerimizde!

Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar ayrıca, Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalarında daha çok gençleri önemseyip öncelediklerini söyleyerek bundan sonra da tek gayelerinin, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet etmek olacaktır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.