DOLAR
32,3797
EURO
34,7540
ALTIN
2.429,89
BIST
9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BU KÖYDE TELEFON ÇEKMİYOR!

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Saklı Köyünde cep telefonu şebeke ve İnternet çekmemesi köylüleri adeta çileden çıkardı.

BU KÖYDE TELEFON ÇEKMİYOR!
REKLAM ALANI
13.09.2023 14:46
163
A+
A-

Köylüler yetkililerden acil çözüm beklediklerini söylediler.
Telefon şebekelerinin çekmemesi nedeniyle mağdur olduklarını kaydeden Köy muhtarı Abdulselam Tekeş,”Benim bu üç dönemimdir. Bu köyün muhtarıyım. Bizim böyle bir sıkıntımız var. Bu köyümün 86 hanelidir. 400 nüfusum var. Bu köyden biz telefon çekmiyor burada. O konuda çok mağduruz.çok yetkili yerlere müracaat ettik. Üç yıldır dilekçe veriyorum. diğer dört tane köylerde koydular. Bizde kurmadılar. Ve burada bizim taşımalı sistem var. İlkokul, ortaokulumuz var. Öğretmenler geliyorlar buraya. Bu konuda çok mağdur. Telefonlarımız çekmiyor burada. Talebimiz burada hükümetten, kaymakamlıktan, valilikten ricamız buradan bir baz istasyonu kurulursa memnun kalırız. Burada mağduruz bütün köy olarak, halkı olarak. Bir hastamız olduğunda ya da bir durum olduğunda bir tepeye çıkmak zorundayız. Ancak o şekilde irtibat kurabiliyoruz. Telefonlarımız hiçbir yerde çekmiyor.Gördüğünüz gibi hiç şebeke çekmiyor burada. Ve bizim bir sürü öğrencilerimiz var. buradan bazı dersleri olduğunda internet kullanamıyorlar. Çok geri kalıyorlar. Ondan dolayı çocuklarımız hepsi okulda kalıyorlar. Çünkü internet olmadığı için Telefon zaten olmadığı için hiçbir derslerde çalışmıyorlar. mecbur kaldık diyoruz. Bu tepelere çıktım. Ancak o şekilde bazı yerleri arayabiliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.