DOLAR
32,5301
EURO
34,8555
ALTIN
2.443,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde 75 kategoride ödüller verilecek!

Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde 75 kategoride ödüller verilecek!
REKLAM ALANI
24.12.2023 22:06
17
A+
A-

Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde 75 kategoride ödüller verilecek!

Altın Orkide Müzik Medya ödül töreni için geri sayım başladı. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Altın Orkide Müzik Medya ödüllerine Kariyerinde hızlı yükseliş yapan Genç Yıldız Sanatçılar da katılacak ve ödüllerini alacak. Törende toplamda 75 farklı daldan oyuncu, şarkıcı, medya mensubu , sanatçı , iş insanlarına ödüller verilecek.

Altın Orkide Müzik Medya ödül töreni Boda Davet Balo Salonunda 9 Ocak 2024 günü saat 18.00’da Kokteyl ile başlayacak. Ödül töreninde saat 18.15’de Gürkan Şaşmaz Dj Performansı ile misafirleri coşturduktan sonra saat 18.45 de Mor Narpın canlı sahne performansını yapacak. Ödül Töreni 19.15′ de başlayacak ve kariyerinde başarılı isimler ödüllerini gecenin sunucuları Şenol İpek Ve Esin Yum’un elinden alacak.Gecede bir çok medya mensubunun yer alması bekleniyor.Altın Orkide Müzik Medya ödüllerinin ikincisi Rölanti’de yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.