DOLAR
32,4118
EURO
34,8308
ALTIN
2.431,96
BIST
9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

6-7-10-11. SINIFLAR DİKKAT!  C1 KURS, BURSLULUK SINAVI 31 ARALIK’TA

6-7-10-11. SINIFLAR DİKKAT!  C1 KURS, BURSLULUK SINAVI 31 ARALIK’TA
REKLAM ALANI
24.12.2023 21:31
13
A+
A-

6-7-10-11. SINIFLAR DİKKAT!  C1 KURS, BURSLULUK SINAVI 31 ARALIK’TA

Batman’da faaliyetlerini sürdüren Özel C1 Kurs Merkezi, bursluluk sınavına katılacak öğrencilere açıklamada bulundu.

İlimizde 35 yılı aşkın eğitim alanında faaliyet gösteren Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Özel C1 Kurs Merkezi tarafından 31 Aralık 2023 Pazar günü yapılacak olan Bursluluk Sınavına tüm öğrencilerin katılması gerektiğini açıkladı.

‘Başarmak Doğru Yerde Başlamaktır’ mottosuyla 6-7-10-11. Sınıflara yönelik Bursluluk Sınavı düzenlediklerini ve sınava katılan 10 ve 11. Sınıf öğrencilerine TYT Soru Bankası Hediye edeceklerini belirten Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık “C1 Kurs olarak başarılı öğrencilere imkân tanımak için her yıl yaptıkları bursluluk sınavını bu yılda yapıyoruz, öğrencilerin genel analizi, kendi yeterliliğini tespit etme ve yapılan genel sınavlarda başarıyı sağlamak, eksiklikleri ve başarılarını tamamlamak için kurumumuz imkân sağlamaktadır.

2024-2025 dönemi için maddi imkan sağlayacağı için mutlaka katılım sağlanması öğrencinin menfaatine olacaktır. Düzenli olarak deneme sınavlarına girmek sınav psikolojisine hazır olmak için, diğer öğrenciler ile farklı ortamlarda sınav tecrübesi yaşamak hem sınav heyecanını gidermede hem de zaman kontrolünü öğrenmede çok etkilidir. Kurumumuzda yapacağımız bursluluk sınavında tüm öğrencilerimizi hem kendilerini ve bilgileri ölçmek hem de sunduğumuz avantajlı fırsatlardan yararlanmaları için davet ediyoruz. Öğrenciler başvurularını ister internet üzerinden isterlerse de kurs merkezimize gelerek sınavımıza ücretsiz bir şekilde kayıt yaptırabilirler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.