DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Milletvekili Ramanlı Tatvan’da Kaymakam, STK ve oda başkanları ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Tatvan’a giden HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Tatvan Kaymakamı, Tatvan Ticaret Odası ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Ramanlı Tatvan’da Kaymakam, STK ve oda başkanları ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
18.08.2023 14:54
158
A+
A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde temaslarını sürdüren Ramanlı, önce ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Daha sonra Ramanlı ve beraberindeki heyet, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tatvan’daki çalışmalar hakkında Kaymakam Demir’den bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ramanlı, Tatvan Ticaret Odası Başkanı Bilal Dağdağan’ı makamında ziyaret etti.

Ramanlı ve heyetini Tatvan Ticaret Odası Başkanı Bilal Dağdağan ve meclis üyeleri karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Dağdağan, Bitlis’teki ekonomik durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dağdağan, daha sonra Ramanlı ve heyetine yemek ikramında bulundu.

Ramanlı, Meclis’te yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yemeğin ardından Ramanlı ve heyeti Saadet Camii İmam Hatibi ve bölgenin kanaat önderlerinden Mesut Dağdağan’ı ziyaret etti.

Daha sonra Ramanlı, Tatvan öğretmenevinde STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Ramanlı, halka hizmet etmeyi vazife bildiklerini vurgulayarak, Meclis’te halkın maslahatına yapılacak hayırlı çalışmalara destek olacaklarını, yanlışların düzeltilmesi adına çaba sarf edeceklerini söyledi. Ramanlı, STK temsilcilerinin sorularını cevapladı.

STK buluşmasının ardından Ramanlı ve heyeti, AK Parti Tatvan İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ramanlı ve heyetini İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve yönetimi karşıladı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

İlçedeki ziyaretlerinin ardından Ramanlı, Memur-Sen Bitlis Temsilciliğini ziyaret etti. Ramanlı ve heyetini Memur-Sen Bitlis Temsilcisi Cabir Durak ve yönetimi karşıladı.

Ramanlı’ya İl Başkanı Cengiz Karakaya, Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, İlçe Başkanı Sedat Gül ve partililer eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.