DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“BATMAN YEŞİL ALANA DOYACAK”

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Batman Çayı kenarında yapımı devam eden İstiklal Parkı’nı yerinde ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı. 

“BATMAN YEŞİL ALANA DOYACAK”
REKLAM ALANI
07.05.2023 13:29
418
A+
A-

İstiklal Parkın 183 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti:

“Şehre nefes aldıracak bu yeşil alan içerisinde; süs havuzları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, ağaçlar, aydınlatma direkleri, spor alanları, çocuklar için macera oyun grupları, barbeküler, piknik masaları, sulu park oyun grupları da yer alıyor. Batman’da yeşil alanların arttığını ve yaşanılabilir bir şehre doğru gittiği görmek bizi mutlu ediyor.”

“MEMLEKET SEVDALISIYIM”

Doğduğu topraklara daha fazla hizmet edebilmek için siyasete girdiğini aktaran Nasıroğlu; “Batman benim memleketim ve bu topraklara hizmet etmek benim görevim. Batman’a daha fazla hizmet etmek benim en büyük idealimdir ve bu çerçevede şehrimizi herkesin imreneceği, Türkiye’de bir marka şehir yapmak çalışmalarımın merkezinde yer alacaktır. Batman’ın bütün sorunları ile ilgilenmek istiyorum. Tüm vatandaşlarla birlikte olmak, istişare etmek yapılacak şeyleri burada konuşup yukarı taşıyarak Batman’ı daha da gelişmesine katkı sağlamak niyetiyle siyasete girdim. Siyaseti düşünme nedenim de buydu.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.