DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“MİLLETİMİZ İÇİN PROTESTOLARDA BULUNACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Batman il teşkilatı temel insan ihtiyaçlarının fırsatçılara kurban edilmemesi gerektiğini vurguladı.

“MİLLETİMİZ İÇİN PROTESTOLARDA BULUNACAĞIZ”
REKLAM ALANI
05.08.2023 16:28
192
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ev fiyatları, kiralar, arsalar, hiçbir gelir özelliği olmayan tarlalar ve temel insan ihtiyaçlarının fırsatçılık yapılarak ölçüsüz bir şekilde serbest piyasa ekonomisini bir maske olarak kullanıp arttırılması devlete ve milletimize meydan okuma olduğunu düşünüyoruz. 11 ili kapsayan yıkıcı bir depremde on binlerce insanımızı kaybetmenin üzüntüsü hala yüreğimizi yakarken, iyi niyetli insanların kendi çabaları ile evsiz olan insanlara kiralarını karşılamak üzere yardımlarda bulunurken bu acı durumu fırsata çeviren sebepsiz ve emeksiz zenginleşen fırsatçı mülk sahiplerinin yaptıklarını kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Bu konuya acil bir çözüm bulunması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Valilik, milletvekilleri, bakanlık düzeyinde gerekli girişimlerde bulunarak milletimizin bu fırsatçılara karşı korunması için önerilerimizi sunacağız. Çözüm bulunmaması halinde Batman’ın duyarlı tüm siyasi partilerini ve STK’larını aynı zamanda mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımızı belediye binasından Valiliğe kadar dövizli pankartlı sessiz bir eylem gerçekleştirme kararı alacağız. Hiç bir şey milletimizin insanca yaşamasından ve temel insan ihtiyaçlarına ulaşmasından daha önemli değildir.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.