DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

VALİ CANALP 233 KÖYÜ GEZDİ!

Geçtiğimiz gün yayımlanan kararnameyle Batman Valiliği görevine devam eden Vali Ekrem Canalp, köy ziyaretlerine de kaldığı yerden devam ediyor. Vali Canalp, şuana kadar Batman’a bağlı 289 köyün 233’ünü ziyaret etti.

VALİ CANALP 233 KÖYÜ GEZDİ!
REKLAM ALANI
20.08.2023 16:45
147
A+
A-

Göreve geldiği günden beri belli aralıklarla köy ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ekrem Canalp, bu konuda bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Köylerdeki sorun ve istekleri yerinde inceleyip tespit eden Canalp, çözüm için de talimatlar vererek köylülerin derdine derman olmaya çalışıyor. Bu kapsamda son olarak önceki gün Gercüş’ün Eymir Köyü, Yayladüzü Mezrası, Koyunlu Köyü ve son olarak Kantar Köyünde köylülerle bir araya gelen Vali Canalp, bu ziyaretlerle Gercüş’teki tüm köyleri gezmiş oldu.

Ziyaretlerden fotoğraflar paylaşan Batman Valiliği ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gidemediğin yer senin değildir ilkesi ile gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretleri kapsamında bugün Gercüş ilçemizin Kantar köyü ziyaretiyle İlimizin 233’üncü, Gercüş ilçemizin de tüm köylerini gezmiş durumdayız. Valimiz Ekrem Canalp, Kaymakam Muhammet Öztaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Adem Taşkın ve İl Özel İdare Genel Sekreteri A. Kadir Özer ile birlikte Kantar Köyümüzü ziyaret etti. Muhtar Kutbettin Direk’ten sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinledi” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.