DOLAR
32,3802
EURO
34,7722
ALTIN
2.440,28
BIST
9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BESO, Esnafa ‘Muhasebe’ Eğitimi Verecek

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’na üye olan müşavir (SMMMO) ve özel bir yazılım şirketi desteğiyle muhasebe eğitimi verecek.

BESO, Esnafa ‘Muhasebe’ Eğitimi Verecek
REKLAM ALANI
25.07.2023 13:00
188
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, muhasebenin, insanın günlük hayatında da kendisine lazım olduğu, esnafın muhasebede takıldıkları konuları ve eksiklikleri tespit edip, daha başarılı olmaları hedefledikleri ve herkesin faydalanabileceği bir eğitim düzenleyeceklerini belirtti.

Esnafların ön muhasebede zorlandıklarını ve eğitime ihtiyaçları oldukları ve bu ihtiyacın giderilmesi için Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’na üye olan mali müşavirimiz (SMMMO) ve özel yazılım şirketiyle beraber muhasebe eğitim vereceklerini söyleyen Başkan Çiftçi, “Esnaflarımızın muhasebelerini tam tutmak ve ticaretinin seyrini iyiye yönlendirmek için neler yapılması gerektiği hakkında tam bilgi sahibi olmaları için, Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’na bağlı olan bir müşavirimiz (SMMMO) ve özel bir yazılım şirketi desteğiyle muhasebe eğitimi vereceğiz. Haftanın iki günü Çarşamba ve Cuma günleri saat 10:00 ve 12:00 arasında odamız bünyesinde eğitimler profesyonel kişiler tarafından verilecektir. Kendimizde esnaf olduğumuz için esnafımızın sorunlarını az çok biliyor ve bu eğitimin gerekli olduğunu düşünüyoruz. Amacımız bu eğitimle esnafımızın ticaret hayatını kolaylaştırmak daha düzenli ve başarılı kılmak ve esnafımıza hizmet ederek faydalı olmaktır. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak İlimiz ve esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmayada devam edeceğiz. Odamız hizmet edecek esnafımız da ne kadar başarılı olursa İlimizin ticaretide iyi olacaktır. Böyle hem esnafımız kazanacak hem ilimiz. Zaten sloganımız “Oda Çalışıyor Esnaf Kazanıyor”, yapacağımız programa esnafımızın katılım göstermesini istiyor ve vereceğimiz eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.