DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

ADİL SEBATİ CEYLAN’DAN SEYREK’E ZİYARET

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret etti.

ADİL SEBATİ CEYLAN’DAN SEYREK’E ZİYARET
REKLAM ALANI
25.02.2024 19:11
10
A+
A-

Bünyesinde Basın Haber ajansı, BHA Gazetesi ve Manşet Gazetesini bulunduran BHA Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’e, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinin ve hayata geçirecekleri projelerinin önemine dikkat çeken Ceylan, bütün Batman halkının daha iyi hizmetleri hak ettiğini söyledi. AK Parti ile Batman’ın birçok projeyle kalkınacağının altını çizen Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan; “Bizler hizmet adamıyız. Bu memleketin bir evladı ve insanı olarak kendi halkımıza hizmet etmeye söz verdik. Bunun içinde Sayın Vekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile kol kola verip, kentimizi misyonu ve vizyonu açık kentler arasına koymayı hedefliyoruz. Bu durumda yerel yönetimlerin önemi hizmet etme noktasında anlaşılıyor. Onun için kendimiz, kentimiz, geleceğimiz ve gençlerimizin daha iyi bir şartlarda büyümesi ve kendilerini geliştirmeleri için belediyecilik önemlidir. Yerelde ideolojiden çok yapılabilir hizmetler ön plana çıkmalıdır. AK Parti olarak bugüne kadar hiçbir zaman ayrıştırıcı ve ötekileştiriçi bir dil ile üslup kullanmadık. Çünkü bizlerde halkımızla birlikte bu memlekette yaşıyoruz. AK Partiye oy vererek hizmet yarışına katkı sunmuş olacaklar.” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

‘Gençlerimiz bizim geleceğimizdir.’ diyen AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan sözlerini şöyle sürdürdü; “Petrol kentimiz genç bir nüfusa sahip. Özellikle ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizin bizlere vereceği oylar çok önemlidir. Gençlerimize ve halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. Batman için hayallerimiz, projelerimiz, ideallerimiz ve gençlerimiz için çalışmalarımız olacaktır. Sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, sosyal, dayanışma ve yardımlaşma konularında kent olma kültürünü ve lobimizi hep birlikte güçlendireceğiz. Batmanlılık bilincini her yerde yer edinmesi için elimizden geleni yapacağız. Çünkü bizim bizden başka kimsemiz ve başka memleketimiz yoktur”  AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, bütün Batman halkına da çağrıda bulanarak AK Parti saflarında birleşmeye ve destek olmaya davet ettiklerini de sözlerine ekledi. Ceylan’a İl Genel meclis Üyeleri Cemal Benice, Ramazan Suna, Belediye Meclis Üyesi Kutbettin Suçin ve Maruf Bülbül eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.