DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Milletvekili Ramanlı’dan Gercüş’e çıkarma

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretleri kapsamında Gercüş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Ramanlı’dan Gercüş’e çıkarma
REKLAM ALANI
21.06.2023 09:35
194
A+
A-

Gercüş ilçesine gelen Milletvekili Ramanlı, ilk olarak Gercüş Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Muhammed Öztaş ile yerel konular üzerine fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, Gercüş Belediyesi ortaklığında kurulan tekstil firmasının çalışmalarını değerlendirdi. Kaymakam Öztaş, ilçenin yol sorunlarının devam ettiğini belirterek, Kırkat göleti piknik alanına giden bir yürüyüş yolunun olmadığını ve bazı köy yollarının hala ulaşım konusunda sıkıntılı olduğunu ifade etti. Milletvekili Ramanlı’da Gercüş’ün geçmişten gelen ve geleceğe taşınabilecek değerlerin sahipleneceğini, özelde yerel halkın genelde ise Batmanlı vatandaşların değerleri ile birlikte daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi. Gercüş üzümü ve ürünlerinin markalaşması için çalışmalar yapılabileceğini belirten Ramanlı, “Batman Milletvekili olarak Ankara’da bakanlarla bir araya geliyoruz. Birçok bakanımızdan da özelde il ve ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirttiler” diye konuştu.

RAMANLI’DAN BELEDİYE ZİYARET

Ramanlı’nın ikinci ziyaret durağı Gercüş Belediyesi oldu. Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Gercüş’ün içme ve kullanım suyu konusunda yıllardır bitmeyen sıkıntıların olduğunu ve yapılan projelerle birçok mahalleye su verildiğini fakat suyun yetmediği mahallelerin olduğunu belirtti. Gercüş’ün yerel sorunlarını dinleyen Milletvekili Ramanlı sorunlar ile yakından ilgileneceğini ve Ankara’da gerekli mercilere ulaştıracağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.