DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TENİSÇİLERİMİZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Batman’ı temsilen 08-12 Ağustos 2023 tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan 18 yaş altı kadınlar tenis turnuvasında Batman rüzgârı esti.

TENİSÇİLERİMİZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE
REKLAM ALANI
15.08.2023 10:01
171
A+
A-

Batman kadın tenis takımı bütün rakiplerini yenerek bölge şampiyonu oldu. Tenis branşının her geçen gün yaygınlaştığını ve büyük ilgi gördüğünü belirten İl Temsilcisi Mehmet Özer, aynı başarıyı finalde de beklediklerini söyledi. İl Temsilcisi Özer; “Erzincan ilinde yapılan 18 yaş altı kadınlar Türkiye yarı finallerinde kızlarımız şampiyon oldu.  Önümüzdeki günlerde belirlenecek il ve tarihlerde final müsabakalarına katılım sağlayacağız. Alınan başarıda her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, TPAO Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir’e, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e, maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.